pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ دوست عزیز لطفا در بخش گفتگوی ویزه تاپیک نزنید... 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ نظر شما در موردچادرزنان چیه؟ یه انتخاب شخصیه همونطور که باید زنان بتونن بی حجابی (بی حجابیه معقول) رو انتخاب بکنن میتونن چادر رو هم انتخاب بکنن 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ نظرسنجی در مورد پوشش دیگران؟؟؟؟ :JC_thinking: واسه کسایی که بهش اعتقاد دارن، یه حجاب کامله 6 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ باید همشون را کشف حجاب کرد البته شوخی کردم. ولی با چادر سیاه مخالفم . 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ نظرسنجی در مورد پوشش دیگران؟؟؟؟ :JC_thinking: واسه کسایی که بهش اعتقاد دارن، یه حجاب کامله موافقم ... به نظر من نباید کسیو به خاطر چادر پوشیدن یا نپوشیدن سرزنش کرد ... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ این نظر سنجی به صورت کامل تر در تاپیکی جداگانه بررسی و طی آن بحث تحلیل مجادله کتک کاری و ... صورت گرفته است. البته ریشه ی تاریخی چادر بر میگرده به ایرانیان بادیه نشین که برای جلوگیری از نور آفتاب روی سرشون می انداختند. چه مردا چه زنا. حالا همینجور اومده با اسلام قاتی شده الان شده چادر سیاه. در کل به نظر من فایده ای نداره و البته ضررش بیشتره. چون کسی که میخواد حجابشو رعایت کنه میتونه با یه روسری و مانتوی ساده هم رعایت کنه. من هر موقع خانومی رو میبینم با چادر و یه بچه با چه فلاکتی سوار تاکسی میشه و نصفه چادرش بیرون تاکسی میمونه اعصابم خورد میشه و دلم میسوزه. یکی از آشناها هم با چادر سوار ترک موتور شده بود چادرش رفته بود لای چرخ موتور به طرز فجیعی زمین خورده بود و چندجای بدنش شکسته بود. توی تابستونا که دیگر هیچ! مخصوصا چادر مشکی! از نظر من یک نوع افراط گری توی دینه. ولی خب چون به عنوان یه سنت مونده بین قدیمی ترها من برای همه ی کسایی که چادر استفاده میکنن احترام قائلم مخصوص مادربزرگم. 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من خوشم نمیاد نه اصلا روی سرم وایمیسه ...... اگر حجاب برتر ندوننش بپوشند هرکسی برای خودش به شرطی که به باقیه چپ چپ نگاه نکنند وگرنه ............ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده