رفتن به مطلب

اگر دل کسی رو بشکنید ......

ooraman

ارسال های توصیه شده

طرف وقتی میفهمه دوستش داری....سریع طاقچه بالا میزنه... یا میخواد بزنه تو ذوقش

.اصلا میدونی چیه....به کسی که دوستش داری نباید ابراز علاقه کنی:w00:...همینطوری باید بزاریش توی کف:w74:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من اینکارو کردم....خیلی راحت دل طرفو بخاطر خودم شکوندم و غرورشو له کردم...طوری که اون الان ازم متنفره و دیگه نمیخواد منو ببینه و من بعضی وقتا پشیمون میشم و حتی تقاض کارممو پس دادم ولی در کل بیشتر وقتا پشیمون نیستم این یعنی من خیلی خودخواهم!:hanghead:

• Like 10
لینک به دیدگاه
من اینکارو کردم....خیلی راحت دل طرفو بخاطر خودم شکوندم و غرورشو له کردم...طوری که اون الان ازم متنفره و دیگه نمیخواد منو ببینه و من بعضی وقتا پشیمون میشم و حتی تقاض کارممو پس دادم ولی در کل بیشتر وقتا پشیمون نیستم این یعنی من خیلی خودخواهم!:hanghead:

....یه افغانی همین کارو کرد.....چند رور بعد فوت کرد:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

.اصلا میدونی چیه....به کسی که دوستش داری نباید ابراز علاقه کنی:w00:...همینطوری باید بزاریش توی کف:w74:

10000000000% با این موضوع موافقم :ws37:

نمی دونم چرا آدما جنبه شنیدن این کلمه رو ندارن !

.

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه میخوای یه تصمیم درست بگیری باید هم احساس و هم منطقت رو بکار بگیری.بقولی پنجاه پنجاه. اگه بخوای فقط با منطق خالی و یا احساس به تنهایی پیش بری مطمئن باش تصمیمت درست نخواهد بود. موفق باشی دوست عزیز.

• Like 7
لینک به دیدگاه

نه

ادم منطقی هستی:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w16:من خودم آدمي هستم حساس حتي وقتي با دوستي هستم ميخواهم چيزي بردارم آن قدر رعايت ميكنم كه دوستم ناراحت نشه ويا چيزي كه به زبان مي آورم دوستم ناراحت نشه ولي بارها شده كه مخصوصا دركار دوستم ويا طرف مقابم فقط فكر موقعيت و پول را كرده و به ضرر من شده تا مدتها فكر من رامشغول خود كرده و نظر من اينه كه اكثر مردم تو اين جامعه و جوي كه زندگي مي كنند فقط خودشون رو ميبينند وما ها كه رعايت ميكنيم ويا در زمان قديم ويا خودموني تر لوطي گري ميكنيم ضرر ميكنيم حتي از نظر روحي هم شكست ميخوريم:ws52:
  • Like 7
لینک به دیدگاه

بستگی به تصمیم داره

مثلا دوست من به پسری که دوستش داشت نمی تونست نه بگه چون فکر می کرد دلشو می شکنه اما خودش می گفت مطمئنه که اگه با این پسر ازدواج کنه خوشبخت نمیشه برای همین هی رابطه رو کش می داد به امید اینکه فرجی بشه

من فکر می کنم اگه همون اول می گفت نه و تموم می کرد قضیه رو شاید دل پسره می شکست اما تکلیف هر دوشون معلوم می شد

اگه فقط دل طرف بشکنه و اتفاق دیگه ای نیفته من خودخواهانه به نفع خودم عمل می کنم اما اگه سودی تو انجام ندادن این کار برای طرف باشه حتما قید تصمیممو می زنم تا هم دل کسی رو نشکنم و هم یه سودی بهش برسونم

• Like 7
لینک به دیدگاه

باید میزان اهمیت اون شخص و میزان اهمیت تصمیم رو روی دو کفه ی ترازو گذاشت و سنجید.

برای اینکار توصیه میکنم از جدول swot استفاده کنید.

یعنی ضعف ها، قوت ها، فرصت ها و تهدید های هر تصمیم رو بنویسید توی 4 تا خونه.

اون موقع تفکر عقلانی بیشتر به کمکت میآد.

یا میتونی از تفکر احساسی استفاده کنی و به خاطر طرف بیخیال تصمیمت بشی.(با شرط از اینکه تصمیم کاملا به نفعته مطمئن باشی.)

البته در صورتی که اجرای یکی باعث نفی اون یکی بشه.

اما راه حل های نه سیخ بسوزه نه کباب زیاده معمولا.

• Like 8
لینک به دیدگاه

منم فكر ميكنم راه فرار زياده واسه نشكوندن دل طرف ، ميتوني يه كاري كني خودش ديگه نخوادت ... چون به هر حال "رسيدن" تو عشق معني نداره پس فرقي نميكنه كه جدايي با ((دل شكستگي)) باشه يا با ((نفرت)) ميتوني دومي رو انتخاب كني

• Like 4
لینک به دیدگاه

موضوع این حرفا نیست اصلا.....به نظر من برعکس...اگر کسی و دوست داری باید بهش بگی...البته در صورتیکه بدونی اونم دوست داره...اگه دوست داشتن دو طرفه باشه با گفتنش همه چی خیلیم قشنگ تر میشه....

• Like 4
لینک به دیدگاه
موضوع این حرفا نیست اصلا.....به نظر من برعکس...اگر کسی و دوست داری باید بهش بگی...البته در صورتیکه بدونی اونم دوست داره...اگه دوست داشتن دو طرفه باشه با گفتنش همه چی خیلیم قشنگ تر میشه....

موضوع اینه امروز دوستت داره...فردا دوستت نداره........:mornincoffee:

کلا أدم بیاد به کسی ابراز علاقه کنه...که 100% بدون ارزشش رو داره...

• Like 1
لینک به دیدگاه
موضوع اینه امروز دوستت داره...فردا دوستت نداره........:mornincoffee:

کلا أدم بیاد به کسی ابراز علاقه کنه...که 100% بدون ارزشش رو داره...

به نظر من اگه کسی بعد از ندتی دیگه آدمو دوست نداشته باشه فقط و فقط مقصر خود آدمه...

بعضی رفتارای طرف مقابل آدم بعضی وقتا انقدر ناراحت کننده و آزار دهندست که کم کم علاقه آدمو سرد میکنه....

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

اینقد این مسائل احتمال داره که و اینقد به عناصر مختلف بسته است که یک رایانه می خواد با یک سی پی یو قوی تا همشون رو در زمان محدود محاسبه کنه!..

در این موارد به این فکر می کنم که دل شکستنش اصلا واقعا دل شکستنه؟!...بعضی ها از این حَربه برای پیشبرد هدف هاشون استفاده می کنن...

صد البته که تشخیص این مورد هم سخت می شه مخصوصا که در این زمانه نقشِ یک احساس رو بازی کردن خیلی راحت شده....

و تازه بعد از رسیدن به این که واقعا شکستن دلی در میون هست...تشخیص منفعت مساوی این بین باز داستانی طولانی در حد رمان چند جلده داره...

در این موارد....من اول به سان یک آدم محتاط از قرار گرفتن در این موارد فرار می کنم....

ولی در صورت گیر افتادن در این موارد....

سعی می کنم هیچ دلی نشکنه....:icon_redface:

اما به واسطه ی نشکستن دل دیگری به خودم ضرر نمی زنم....

به خاطر نشکستن دل یک عزیز از منفعت شخصی خودم در یک شرایط می گذرم....

ولی اینکه اون تصمیم باعث شه...به من ضرر برسه..خوب..از نظر منطق درست نیست....

البته می دونین به واسطه ی اون هزاران شرایط و احتمالی که اول گفتم...در یک جا..ممکن هست...به خاطر طنابِ احساس که پوسیده باشه..به چاه هم بیافتم...

این احتمال هم وجود داره در کنار هزاران احتمال دیگه...:icon_redface:

نظر نوترون عزیز برام جالب بود..در مورد جدول swot ...مصداق جالبی بود با توجه به اینکه تازه یک مقاله کار کردم...برام جالب اومد آوردن یک روش علمی به این تاپیک کیفی..:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه

راجع به چگونه رسیدن به خواستم با طرفم صحبت می کنم شرایطمو می گم و با اون مشورت می کنم اینجوری هم اون منو درک می کنه هم دلی نمی شکنه و منم به خواستم می رسم .

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه اون فردبرام عزیزباشه حتماً به نفع اون عمل می کنم چون کمترکسی توزندگی من این نقشو داره

قول میدم اگه خلاف این کارو بکنین پشیمون میشین ولی این رو هم باید بدونیم هرکسی لیاقت نداره

تاحالا که عام المنفعه کارکردم.....

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...