رفتن به مطلب

تركیبات شیمایی و خواص و كاربرد وانیل


nafasam

ارسال های توصیه شده

در غلاف وانیل ماده موثری است كه به نام وانیلین كه ۲-۵/۱ درصد آن را تشكیل یك ماده سفید بلوری شكل است به فرمول خام كه تولید مصنوعی آن را ارزانتر از وانیلین طبیعی است و عصاره طبیعی غلاف های وانیل در خدود ۲۰ برابر گرانتر از وانیلین ساخته شده مصنوعی است.در قرنها ی ۱۶-۱۷ اطبا از گیاه وانیل به عناون یك گیاه طبی عامل محرك و تقویت كننده معده و همچنین برای تقویت نیروی جنسی استفاده می كردند و به عنوان تریاق در مقابل مسمومیتها نیز استفاده می شده است.ضمنا برای معالجه هیستری و قاعدگی نامنظم و تب مستعمل است[اوكابه].بهترین روش مصرف ان به صورت گرد است و مقدار آن ۲-۲۵/۰ گرم است.

▪ گرد وانیل:

برای تهیه گرد وانیل مقدار ی وانیل گرفته و معادل ان قند خرد كرده وهر دو را در هاون آهنی نرم كوبیده و از صافی ابریشمینبیرون كنند و نخاله ها را باز با همان مقدار قند داخل كرده خوب بكوبید و از الك نرم دارو سازی رد كنند و با هم مخلوط می نمایند.

▪ قرص وانیل:

وانیل ۳۰ گرم،قند۲۰۰گرم،صمغ عربی۲ گرم،آب به مقدار كافی كوبیده و نرم با آب مخلوط كرده ،قرصهای ۴۰ سانتی گرمی بسازند.

▪ شربت وانیل:

وانیل خرد كرده ۵۲ واحد در ۴۰۰واحد الكل ۳۵ درجه مدت ۴ روز بخیسانند و بعد درحمام ماریه۷۰درجه ساننتی گراد مدت ۲ ساعت دم كنند و بگذارند سر شود و صاف نمایند و از این صاف شده ۱۵ .احد گرفته با ۸ واحد قند خرد شده در حمام ماریه حل كرده بگذارند سرد شده و صاف نمایند.این شربت كه خوراك آن ۴۰-۲۰ گرم اسن به عنوان محرك ضد تشنج و مقوی نیوی جنسی مصرف می شود.

وانیل در شیرینی سازی،شوكولات سازی ،مشروبات غیر الكلی ،توتون سیگار و عطر سازی مصرف دارد.

منبع: آفتاب

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...