pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ـ مومن! زیر چادر دامن پوشیدن منكر است یا از توی جمعیت زیر چادر مردم رو دید زدن!؟ دکتر علی شریعتی 25 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ترجیح میدهم به جای آنکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم ؛ در خیابان با کفش های قدم بزنم و به خدا فکر کنم دکتر شریعنی 12 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ عاشق سخنان دکتر علی شریعتی هستم همه سخنانش با مفهومه. 5 لینک به دیدگاه
871431011 144 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ در دشمنی دورنگی نیست. کاش دوستان هم در موقع خود چون دشمنان بی ریا بودند. (دکتر شریعتی) 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ اينو بايد از اونايي كه منكراتو معلوم ميكنن پرسيد. 3 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ بعضیها فکر میکنن شریعتی اسلام شناس بوده در صورتیکه یک جامعه شناس بوده . وباید حرفاشو از لحاظ جامعه شناسی بررسی کنیم وبفهمیم نه اینکه همه چیز رو از چشم اسلام بدونیم. اینکه یک نفر حواسش به چادر زنها باشه که اون زیر چه خبره هم مشکل از زنه هم از مرد چون اسلام به زنها میگه حجابتون رو رعایت کنید تا اون مردیکه مرض داره در شما طمع نکنه. یا اینکه کسی توی مسجد حواسش به کفشش باشه نه به خدا . مشکل جامعه است که دزد کفش داره . نه مشکل مسجد رفتن چون آدم میره مسجد که آرامش داشته باشه نه اینکه نگران کفشش باشه در کل شریعتی حرفاش خوبه ولی بستگی داره ما از چه زاویه ای بهش نگاه کنیم و اون رو چه جوری بفهمیم این مهمتره. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ نگاه نکن به زیر چادر مردم............ولی بمن چه نگاه کن میخواست زیرش درست بپوشه حدافل مانتو و شلوار که مشخصه ....... 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ اگر دروغ رنگ داشت هر روز شاید ده ها رنگین کمان در دهان ما نطفه می بست و بی رنگی کمیاب ترین چیزها بود اگر شکستن قلب و غرور صدا داشت عاشقان سکوت شب را ویران می کردند اگر به راستی خواستن توانستن بود محال نبود وصال! و عاشقان که همیشه خواهانند همیشه می توانستند تنها نباشند ….. اگر گناه وزن داشت هیچ کس را توان آن نبود که قدمی بردارد تو از کوله بار سنگین خویش ناله می کردی… و من شاید کمر شکسته ترین بودم دکتر شریعتی 4 لینک به دیدگاه
starone312 363 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ چه رنجی بزرگتر از اینکه ملتی عاشق علی (ع) باشد ،ولی عاقبت یزید را داشته باشد شریعتی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده