رفتن به مطلب

دوست دارید اساتید دانشگاهتون چطور باشند؟

captain

ارسال های توصیه شده

شاید همه ما یه روز توی دانشگاه حد اقل یکبار یه فکری به ذهنمون رسیده باشه که ای کاش این استادمون این شکلی درس می داد یا اینجوری امتحان می گرفت و ...

البته هممون از ته دل دوست داشتیم که امتحان رو خیلی آسون بگیره و دست بالا تصحیح کنه و خوب نمره بده. سر کلاس هم حضور غیاب نکنه.

خارج از همه این شیطنت ها دوست دارید برای ارتقای کیفیت آموزش

اساتید چطور باشند و یا برخوردشون با دانشجو ها چطور باشه؟

:icon_gol::icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه

من اگه استاد بودم،با دانشجوهام رفیق بودم.

سعی نمیکردم آنچه مد نظره شورای انقلاب فرهنگیه را فقط به خوردشون بدم.

از مطالب مفیدی که در آینده به دردشون بخوره و همچنین اگر بناست در کنکوری شرکت کنند،همان نکاتش را.

من که تا حالا زیاد استاد خوب نداشتم.

بعضی ها واقعا درنده خو و نامرد بودند،مخصوصا اساتیدی که عضو بسیج اساتید بودند،خیلی اذیت میکردند.

• Like 9
لینک به دیدگاه

دلم میخاس عقده ها و اذیت های دوران تحصیلشونو سر دانشجوهاشون پیاده نمیکردن و نمی گفتن ما هم این جوری درس خوندیم !!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه

دوست داشتم تجربیاتشو در اختیارم بذاره...بعضیا واقعا با سوادن ولی نمیدونم چرا از به اشتراک گذاشتنه همه اطلاعاتشون دریغ میکنن!

یه چیز دیگه هم اینکه یادشون باشه که خودشونم یه روز دانشجو بودن شرایط دانشجوهاشون و درک کنن یا به خاطر مسائل شخصی حق دانشجوشونو نا حق نکنن!

• Like 6
لینک به دیدگاه
دلم میخاس عقده ها و اذیت های دوران تحصیلشونو سر دانشجوهاشون پیاده نمیکردن و نمی گفتن ما هم این جوری درس خوندیم !!!!

تو دانشگاه ما عقده ای ترین اساتید یا مال صنعتی اصفهان هستند یا ماله شریف که معمولا اونجا اذیت شده اند !!!!

اما برعکس اون اساتیدی که تو آمریکا درس خونده اند،خیلی منطقی ترند.

• Like 12
لینک به دیدگاه

خدا رو شکر من با هیچ کدوم از استادام مشکلی ندارم به جز 2 نفر که زیادی دیکتاتور بازی درمیاوردن و فکر می کردن دانشجو یعنی برده حلقه به گوش و تمام عقده های دوران مدرسه و دانشگاه شون رو بر سر ما خالی می کردن

به نظرم آدم باشن کفایت می کنه

گاهی چنان به خودشون غره می شن که انگار زمین و آسمون مال اونهاست و خدای اون درس هستن

چنان برخوردایی با دانشجو می کنن که انسان متحیر می مونه که این ها واقعا قشر تحصیل کرده جامعه و الگوی آینده سازان مملکت هستن ؟!

در ضمن وقتی میان سر کلاس یاد خاطرات دوران کودکی و نوجوانی و همسایه بغلی و بقال سر کوچه نکنن و بدبختی هاشون رو سفره نکنن

زمان درس کوتاهی نکنن و گاهی هم فرصت نفس کشیدن به دانشجو بدن

و کمی هم منطقی فکر کنن و گاهی خودشون رو به جای دانشجو بگذارن و مشکلاتش رو درک کنن

.

• Like 5
لینک به دیدگاه

استادایی که تو شریف درس خوندن کلی اذیت میکنن:ws44:از نظر درسی خوب درس میدن اما بعضیا واقعا اذیت میکنن:ws44:من استاد نمیشم این دانشجوها ادمو سرکار میزارن:w00:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اگه با همين سيستم آموزشي بخوام بگم:

استادي كه چيزاي به درد بخور رشته مو درس بده از اضافات فاكتور بگيره چيزي رو هم نپيچونه ، كلاسش خشك و خواب آور نباشه ، ترجيحا" جزوه بگه و از همون چيزايي كه گفته امتحان بگيره ، آخرشم نمره ي واقعي خودتو بده نه كمتر نه بيشتر !

كل اين 8 ترم فقط يه استاد داشتيم كه اينجوري بود ! :4chsmu1:

• Like 10
لینک به دیدگاه

استادي كه چيزاي به درد بخور رشته مو درس بده از اضافات فاكتور بگيره چيزي رو هم نپيچونه ، كلاسش خشك و خواب آور نباشه ، ترجيحا" جزوه بگه و از همون چيزايي كه گفته امتحان بگيره ، آخرشم نمره ي واقعي خودتو بده نه كمتر نه بيشتر !

استادا از جزوشون سوال نمیدن میگن برید کتاب بخونید بار علمیتون بره بالا:ws44:اخه ما از کجا وقت بیاریم تو چهارماه هم کلاس بریم هم جزوه بخونیم هم کتاب:ws44:یه واحد دو واحدم نیست که:ws44:

• Like 6
لینک به دیدگاه
تو دانشگاه ما عقده ای ترین اساتید یا مال صنعتی اصفهان هستند یا ماله شریف که معمولا اونجا اذیت شده اند !!!!

اما برعکس اون اساتیدی که تو آمریکا درس خونده اند،خیلی منطقی ترند.

قربونت آی گفتی

• Like 2
لینک به دیدگاه

حق با شماست. ولی بعضی ها هدفشون فقط اینه که به دانشجو ها بفهمونند که

شرایط درس خوندن این روزها خیلی راحت تر شده و ما قدیمی تر ها توی وضعیت بدتری درس می خوندیم ولی با این تفاسیر باز هم قدیما به نظر من سطح علمی بچه ها بالا تر بود.

ما نه کامپیوتر داشتیم نه ppt و یا حتی overhead projector ولی درس رو بهتر می فهمیدیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه چیزی این وسط هست که اساتید مجبورند طرح درسی رو که نوشته شده پوشش بدن.

خیلی از موارد توی طرح درس یا همون سیلابس جنبه تئوری دارند و به قول شما به درد نخور هستند.

ولی کاریشون نمیشه کرد و باید همشون رو گفت.

از یک طرف دیگه: من خودم سر یک کلاس اومدم با دانشجوها به این توافق رسیدم که یه کم از تیوری ها کم کنم و بیشتر به جنبه عملی و کاربردی و تجربی بپردازم.

آخر سر با اینکه همه خیلی خوششون اومد و استقبال کردند چند تاشون هم به آموزش شکایت کردند که فلانی درس رو کامل کاور نکرده....

• Like 6
لینک به دیدگاه
حق با شماست. ولی بعضی ها هدفشون فقط اینه که به دانشجو ها بفهمونند که

شرایط درس خوندن این روزها خیلی راحت تر شده و ما قدیمی تر ها توی وضعیت بدتری درس می خوندیم ولی با این تفاسیر باز هم قدیما به نظر من سطح علمی بچه ها بالا تر بود.

ما نه کامپیوتر داشتیم نه ppt و یا حتی overhead projector ولی درس رو بهتر می فهمیدیم.

حرفتون متین . ولی فرق این دو معلومه . یکی که میگه استاد ما این جوری کرد ما از ترسش خوندیم با استادی که میگه از امکانات خوب استفاده کنید خیلی تفاوت داره .

به نظر من همین ppt که میگین یکی از معضلات تدریسه .

اسلایدش که کپی از جاییه ، سر کلاس میاد میخونه بعد گیر میکنه ، اسلاید مردمه نمیفهمه چی شده .

این کامل تو اسلاید هست من نمی گم خودتون بخونید . میره صفحه بعد ، خوب اینم من دارم میخونم کامله بخونید من نگم ،این عینا سخنان استاد مربوطس !

رسما جزوه هم به خاطر همین اسلایدا تعطیله ، دانشجو فقط باید سر کلاس سماق (سماغ ) میل کنه .

معلومه کیفیت میاد پایین !!

• Like 6
لینک به دیدگاه
یه چیزی این وسط هست که اساتید مجبورند طرح درسی رو که نوشته شده پوشش بدن.

خیلی از موارد توی طرح درس یا همون سیلابس جنبه تئوری دارند و به قول شما به درد نخور هستند.

ولی کاریشون نمیشه کرد و باید همشون رو گفت.

از یک طرف دیگه: من خودم سر یک کلاس اومدم با دانشجوها به این توافق رسیدم که یه کم از تیوری ها کم کنم و بیشتر به جنبه عملی و کاربردی و تجربی بپردازم.

آخر سر با اینکه همه خیلی خوششون اومد و استقبال کردند چند تاشون هم به آموزش شکایت کردند که فلانی درس رو کامل کاور نکرده....

دانشجو وقتي دغدغه ي نمره نداشته باشه معمولا به آموزش شكايت نميكنه (چقدرم كه آموزش به شكايت دانشجو ها اهميت ميده:icon_pf (34):)

اون تئوري هايي كه فرموديد سر كلاستون گفته نشد رو ميشد جوري ديگه در اختيار علاقه مندان قرار بديد ، مثلا" يه جزوه از اون مباحث تهيه ميكردين ميگفتين اين بحث نمره اي نداره ولي كسايي كه علاقه دارن ميتونن از اين جزوه بخونن مباحثش رو:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

امروز یه استاد اومد میگفت میخواید حرف بزنید دستتونو بالا کنید من اجازه دادم بعد بگید:mrsbeasley:

چپ و راست گیر میداد:banel_smiley_52:

سوالم میداد 5 مین وقت میداد حل کنیم بعد ضایع میکرد در حد تیم ملی:icon_pf (34):

سوال داد فقط من درست حل کردم اما از اونجا که ضایع میکنی جرات نکردم دستمو بالا کنم حل کنم:banel_smiley_52: بعدش فهمید درست حل کردم نیومدم 3 تا منفی داد گفت چون جرات نداری یه مهندس صنایع باید ریسک پذیر باشه:sad0:

حالا چند تا تکلیفم داده باید ببریم:banel_smiley_52:

اما خیلی قشنگ درس میده ف تنها درسیه سر کلاسش میفهمم:ws3: استادشم جوونه ف،مجردم باید باشه:whistle:

• Like 8
لینک به دیدگاه

استادشم جوونه ف،مجردم باید باشه:whistle:

ايشششششششششش انقد بدم مياد دخترا آمار استادو در ميارن! آخر كلاسم كه صف ميكشن واس پاچه خواري! :icon_razz:

-----------------

راستي كاپيتان شما بعنوان يه استاد نمره اي رو براي پاچه خواري در نظر ميگيريد يا نه تاثيري نداره ؟!‌ :whistle: (راستشو بگيد لطفا :ws3:)

• Like 5
لینک به دیدگاه
من اگه استاد بودم،با دانشجوهام رفیق بودم.

سعی نمیکردم آنچه مد نظره شورای انقلاب فرهنگیه را فقط به خوردشون بدم.

از مطالب مفیدی که در آینده به دردشون بخوره و همچنین اگر بناست در کنکوری شرکت کنند،همان نکاتش را.

یکی از اساتیدم که از لحاظ مرتبه ی استادی، استاد تمام هستند واقعا با دانشجوهاشون رفیقن. زندگی دانشگاهیمو مدیون ایشون هستم.

یادمه یه بار سرکلاس ایشون یکی از دخترها با پررویی تموم داشت آلوچه میخورد! این استاد ما هم همینجور داشت درس میداد. ما هی حرص میخوردیم که این دختره چرا اینجوری میکنه!

استاد آخر کلاس برگشت بهمون گفت: خب درس تموم شد، این دختر هم از اون اول داره آلوچه میخوره به ما یه تعارف هم نمیزنه!

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...