رفتن به مطلب

بزرگترین معضلتون در دانشگاه از حضور جنس مخالف در چیه؟

RAPUNZEL

ارسال های توصیه شده

من واقعا متوجه نمی شم توی یه محیط آموزشی بحث درمورد جنسیت چه مفهومی داره ؟!

این کار تنها باعث می شه افکار از موضوع اصلی غافل بشه و به حاشیه کشیده بشه

چرا نمی تونن درک کنن که دانشگاه جای کسب علمه و و یه گروهی از جوانان هم به عنوان دانشجو و به عنوان انسان دارن وارد این محیط آموزشی می شن تا با هم فکری هم به پیشرفت برسن

همین افراد قراره 2 سال بعد وارد جامعه بزرگ تری بشن اون جا قراره چه کار کنن ؟ مشاغل و محل کار رو هم زنونه مردونه کنن ؟

یا در نهایت پیاده رو ها رو هم زنونه مردونه کنن و وسط خیابون هم یه پرده بکشن و فلش بزنن که محل عبور بانوان محل عبور آقایان

از نظر من این جمع مختلط هیچ مشکلی نداره

شاید برای یه دانشجوی ترم اول یا دومی حضور در چنین جوی غافلگیر کننده باشه (که البته دیگه کمتر چنین مسئله ای پیش میاد مگر این که اون فرد توی فضای واقعا بسته ای رشد کرده باشه ) اما از سال دوم می تونه به جنس مخالفش به عنوان یه دوست و یه هم فکر نگاه کنه چون دیگه براش عادی شده این مسئله و همین باعث می شه که وقتی فردا وارد جوامع بزرگ تری شد به خاطر نداشتن آگاهی کافی ضربه های سنگینی رو متحمل بشه

.

آره دیگه نون و آب و اینا که چرت و پرته اصل موضوع همینه که نامحرمین و نا محرمات از هم جدا باشن:ws21:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بدترین معضل من اینه که مثلا یه بار تنها هستم تو راهرو یه دخترم نیست تا 45 کیلومتر همینجوری پسر ریخته بعد مجبورم از وسط تونل وحشت رد شم

کارد بزنی بهم اونموقه خون نمیاد

سنگینی نگاه ها رو خودت کاملا حس میکنی:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر من مدارس باید مختلط باشه و دانشگاه ها جدا.........

چون اگر دختر و پسر از کودکی بی جنبه بار نیان،در دانشگاه مشکلی پیش نمیاد و فقط به دنبال علم خواهند بود.

حالا اولی درست اما چرا دانشگاه جدا باشه ؟ :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

معلومه دیگه

تا اون بچه ها بزرگ شن و ظرفیتشون بالا بره و مثل بچه های الان بی جنبه نباشن

ما الان مثلا بی جنبه ایم جدا شیم بهتره:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

مطمئن باشین اگه کسی تا 18 سالگی با جنس مخالفش دوست باشه،در دانشگاه عقده عاشق شدن و تالاپ تلوپ قلب را نداره.

نزدیک به 70 درصد دانشجویان دانشگاه ما ، ترم اول عاشق شدند که 50 درصدش عشق یک طرفه و خیالی بود. :icon_pf (34):

دانشگاه یک پروسه چهارساله است،نیازی به مختلط بودنش نیست،تو این 4 سال فقط باید به فکر علم و فرهنگ سازی بود.

اما از ارشد به بعد،مختلط بودن مشکلی ایجاد نمیکنه.

پس مختلط بودن از پیش دبستانی تا لیسانس،بعدش از ارشد تا الی ماشالله...

• Like 8
لینک به دیدگاه
مطمئن باشین اگه کسی تا 18 سالگی با جنس مخالفش دوست باشه،در دانشگاه عقده عاشق شدن و تالاپ تلوپ قلب را نداره.

نزدیک به 70 درصد دانشجویان دانشگاه ما ، ترم اول عاشق شدند که 50 درصدش عشق یک طرفه و خیالی بود. :icon_pf (34):

دانشگاه یک پروسه چهارساله است،نیازی به مختلط بودنش نیست،تو این 4 سال فقط باید به فکر علم و فرهنگ سازی بود.

من میگم حالا که تا لیسانس با جنبه شدن ، خو تو لیسانس میتونن از جهت علمی خیلی به هم کمک کنن !

چرا جدا باشن ؟

دانشگاه ما که اینجوری نبود !

اینجا تازه فهمیدن بچه ها ترم اخره باید یه حرکتی بزنن :ws28:

لینک به دیدگاه
به نظر من مدارس باید مختلط باشه و دانشگاه ها جدا.........

چون اگر دختر و پسر از کودکی بی جنبه بار نیان،در دانشگاه مشکلی پیش نمیاد و فقط به دنبال علم خواهند بود.

حرف دل من و زدی واقعا...دقیقا همینطوره....

تو دوره کودکی که دختر وپسر خطری برای هم ندارن از هم جدان اونوقت تو دانشگاه که تازه اوله دوره جوونی و اوج نیاز های روحی و جسمی به همدیگست کنار همن!یهو از یه محیطی که همیشه همه پسر یا دختر بودن میان به جایی که کنار همدیگه باید درس بخونن و یه جورایی محیط تازست محیطی که قبلا تجربش نکردن و یهو واردش شدن و برخوردا و رفتارای اشتباه برای خیلیا دردسر ساز میشه

• Like 6
لینک به دیدگاه
من میگم حالا که تا لیسانس با جنبه شدن ، خو تو لیسانس میتونن از جهت علمی خیلی به هم کمک کنن !

چرا جدا باشن ؟

دانشگاه ما که اینجوری نبود !

اینجا تازه فهمیدن بچه ها ترم اخره باید یه حرکتی بزنن :ws28:

ببینین از 18 سالگی تا حدود 22 سالگی،اوج غلیانات روحی و جسمیه.

معمولا در این سن،احساسات و غرایز بر عقل برتری داره،که طبیعت جسم آدمه.

اما قبل از 18 سال میشه بی جنبگی و تمایل بیش از حد به جنس مخالف رو از بین برد،بعد از 22 و 23 سال،دیگه عقل و منطق بر احساسات چربش داره و باعث میشه،آدم ها داغ نکنن سریع و تصمیمات منطقی تر بگیرن.

هر چند که الان روابط دختر و پسر در جامعه ما از دانشگاه در حال سقوط به سمت دبیرستان و سوم راهنمایی است.... :icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه
دانشگاه به جاي اينكه دانش كده باشد ومحل عرضه علم وارائه معرفت ودانش .........

شده هيكل كده ومحل عرضه اندام وجلوه گري ياران ...........

دانشگاه محل كسب نام وتحصيل نان ................وسلام

کمی باهاتون موافقم ولی اگه مختلط نبودن پسرا گول نمی خوردن که اون وقت...دخترا رودست می موندند:ws28:

لینک به دیدگاه

حقیقتش برای من زیاد فرقی نداره با هم باشند یا نباشند... من کلا اینقدر توی دانشگاه حواسم به چیز های دیگه هست که حس میکنم تنهام... :4chsmu1:

• Like 7
لینک به دیدگاه
دوستین؟؟؟

هی وایییییییییییییییی

عیب نیست نامحرمن:w00:

ما اصلا با پسرای کلاسمون حرف نمیزنیم سلامم نمیکنیم(این تیکه رو جدی گفتم)

خب آره دوستیم،البته با چند نفر،نمیشه با 1000 نفر که دوست بود!!!

منم اولا محل نمیذاشتم،تازگیا به یه نتایجی دست یافتم که اگه باهاشون در ارتباط باشم بد نیست!!!!

(منظور بد نگیرید!!!!)

• Like 4
لینک به دیدگاه

اااا پس من چرا عاشق نشدم پارسال؟از قافله عقب موندم:ws3:

ببینین از 18 سالگی تا حدود 22 سالگی،اوج غلیانات روحی و جسمیه.

معمولا در این سن،احساسات و غرایز بر عقل برتری داره،که طبیعت جسم آدمه.

اما قبل از 18 سال میشه بی جنبگی و تمایل بیش از حد به جنس مخالف رو از بین برد،بعد از 22 و 23 سال،دیگه عقل و منطق بر احساسات چربش داره و باعث میشه،آدم ها داغ نکنن سریع و تصمیمات منطقی تر بگیرن.

هر چند که الان روابط دختر و پسر در جامعه ما از دانشگاه در حال سقوط به سمت دبیرستان و سوم راهنمایی است.... :icon_pf (34):

دقیقا همینطوره منتهی یه بچه وقتی پدر مادر و راهنمای خوب داشته باشه یاد میگیره از نوجوانی که چطور به احساساتش غلبه کنه و عقلش رو در اولویت قرار بده و در جوانی ینی 18 به بعد دیگه مشکل نخواهد داشت در این مورد هم نقش خونواده خیلی مهمه

ولی بحث اینه که اینا ول کن نیستن دیگه هی هر روز میاد اعلام میکنن فلان دانشگاه تصمیم گرفته جدا کنه فلان کلاسو جدا کردن

عوض اینکه اطلاعات جوونامونو بالا ببرن به چه چیزایی رسیدگی میکنن:icon_pf (34):

ای خدااااااا:ws21:

• Like 3
لینک به دیدگاه

والا نمیدونم چی بگم!!!

ولی ببخشیدا....عرض میخوام

پسرای کلاسمون خیلی خیلی لوسو یخن و یک دختر باهشون حرف بزنه فکر بد میکنن....همون بهتر که نباشن :viannen_38:

• Like 5
لینک به دیدگاه

معضل!کجاش؟!فقط بیان وسط کلاس یه پرده بکشن!یا اصلا مراجع با الهامات غیبی که به ایشان میشه!با پشتوانه قرار دادن ملت فهیم!در یک حرکت جهادی و شبه استشهادی!هر جنس مونثی که در دانشگاهها میبینن اتش بزنند!به رگبار ببندن:w00:ما هم پشتیبانی میکنیم شکر گوییم مملکت اسلامی را که اینچنین موهبتی دارد که عزیزان جوانان زمینه را برای همه نوع فعالیت در جهت تحقق ارمانهای کشور اسلامی اماده کرده اند!:w00:مشکلی نداریم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اخه با جدا كردن فكر ميكنن مشكل فساد حل ميشه!!؟؟دانشجو يه بچه 6 يا 7 ساله نيست كه بخوان بهش ياد بدن چي خوبه چي بده نذارن همه چيو ببينه.با اين پسر گفتن و دختر گفتنشون توي مدرسه حساسيتو بيشتر ميكنن ميشه از ترم اوليا فهميد.چرا ميخوان فكر همه رو حبس كنن و عقده اي بار بيارن؟؟!!ا

• Like 3
لینک به دیدگاه
بارها و بارها شنیدیم میخوان دانشگاهارو جدا کنن که دیگه مختلط نباشه انگیزه و هدفشون از این کار چیه خدا میدونه .

روزای اول دانشگاه شاید خیلیا با حضور جنس مخالف مشکل داشته باشن و بعضیاش ادامه پیدا میکنه

آیا شما با حظور جنس مخالف در دانشگاه و کلاستون مشکلی دارید اون چه مشکلیه؟

مشکلی ندارم ولی اگه پسرا نباشن کلاس ارومتره درسو بهتر متوجه میشیم اما خدایی بعضی وقتا همین پسرا با سوتیایی که میدن کلاسو از خشکی در میارن

• Like 2
لینک به دیدگاه

ما که مکانیک می خونیم تو کلاسامون معمولا سه چهار تا دختره که من ندیدم دختر مکانیکی رو که بی نهایت مغرور نباشه. من تو دوران تحصیلم اصلا هیچوقت حس وجود دختر در کلاس رو نداشتم:w16:

مکانیک بخونید!

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...