Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یارو رو تو ده راه نمیدادن سراغ کدخدارو می گرفت 5 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو مو میبینی و من پیچش مو........ 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۸۹ وقت مواجب سرهنگه، وقت كار كردن سربازه !( البته توی مازندران میگن وقت کاره حسن براره ، وقت مزده حسن دزده ) 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر چه ميگم نره، بازم ميگه بدوش 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۸۹ رگ خواب کسی را به دست آوردن:mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نابرده رنج گنج میسر نمی شود لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۸۹ غم مرگ برادر را برادر مرده می داند 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ داشتم داشتم حساب نيست،دارم دارم حسابه. 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ هر كه خربزه ميخوره پاي لرزش هم ميشينه ! 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ یکی به نعل کوبیدن یکی به میخ کوبیدن 1 لینک به دیدگاه
moein_13 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ همه رو برق میگیره مارو چراغ نفتی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده