Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ مهندس....چی شدی.... كسي كه از آفتاب صبح گرم نشد از آفتاب غروب گرم نميشه ! قبلا در مورد یه میوه دیگه شنیده بودم ضرب المثل فوق الذکر را مخم هنگ نمود ( شبیه مهران غفوریان که چشماش لوچ میشه دهنش غنچه ) هر چيز كه خوار آيد يكروز به كار آيد ! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ قبلا در مورد یه میوه دیگه شنیده بودم ضرب المثل فوق الذکر را مخم هنگ نمود ( شبیه مهران غفوریان که چشماش لوچ میشه دهنش غنچه ) هر چيز كه خوار آيد يكروز به كار آيد ! ولی من با همین ترب شنیده بودم.............هنگ ننمایید لطفا و ب مشاعره بپردازید...... ....الان چهره مهران غفوریان با اون حالت اومد جلوی چشمم...... درد، كوه كوه مياد، مومو ميره ......... 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ ولی من با همین ترب شنیده بودم.............هنگ ننمایید لطفا و ب مشاعره بپردازید...... ....الان چهره مهران غفوریان با اون حالت اومد جلوی چشمم...... درد، كوه كوه مياد، مومو ميره ......... اینم نشنیده بودم ! خوشحالم اشنا میشم هر كه بامش بيش برفش بيش ! 1 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ شب دراز است و قلندر بيكار ! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اینم نشنیده بودم ! خوشحالم اشنا میشم هر كه بامش بيش برفش بيش ! وای مهندس....................نکن اینکارو........ اینجا کلاس ضرب المثلِ...... شنونده بايد عاقل باشه ! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ شب دراز است و قلندر بيكار ! راه دزد زده تا چهل روز امنه ! 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ وای مهندس....................نکن اینکارو........ اینجا کلاس ضرب المثلِ...... شنونده بايد عاقل باشه ! بله خانم معلم مهربون هر دودي از کباب نيست! تا گوساله گاو بشه ، دل مادرش آب ميشه ! 2 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ هر که تنها به قاضي رفت خوشحال بر مي گردد! 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ هر که تنها به قاضي رفت خوشحال بر مي گردد! دست شكسته بكار ميره، دل شكسته بكار نميره ! 1 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد. لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ دانه فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه هر دو جانسوزند اما این کجا و آن کجا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده