Adel00 5292 ارسال شده در 28 آذر، 2015 مهندس....چی شدی.... كسي كه از آفتاب صبح گرم نشد از آفتاب غروب گرم نميشه ! قبلا در مورد یه میوه دیگه شنیده بودم ضرب المثل فوق الذکر را مخم هنگ نمود ( شبیه مهران غفوریان که چشماش لوچ میشه دهنش غنچه ) هر چيز كه خوار آيد يكروز به كار آيد ! 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 28 آذر، 2015 قبلا در مورد یه میوه دیگه شنیده بودم ضرب المثل فوق الذکر را مخم هنگ نمود ( شبیه مهران غفوریان که چشماش لوچ میشه دهنش غنچه ) هر چيز كه خوار آيد يكروز به كار آيد ! ولی من با همین ترب شنیده بودم.............هنگ ننمایید لطفا و ب مشاعره بپردازید...... ....الان چهره مهران غفوریان با اون حالت اومد جلوی چشمم...... درد، كوه كوه مياد، مومو ميره ......... 2
Adel00 5292 ارسال شده در 28 آذر، 2015 ولی من با همین ترب شنیده بودم.............هنگ ننمایید لطفا و ب مشاعره بپردازید...... ....الان چهره مهران غفوریان با اون حالت اومد جلوی چشمم...... درد، كوه كوه مياد، مومو ميره ......... اینم نشنیده بودم ! خوشحالم اشنا میشم هر كه بامش بيش برفش بيش ! 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 4 دی، 2015 اینم نشنیده بودم ! خوشحالم اشنا میشم هر كه بامش بيش برفش بيش ! وای مهندس....................نکن اینکارو........ اینجا کلاس ضرب المثلِ...... شنونده بايد عاقل باشه ! 1
Adel00 5292 ارسال شده در 4 دی، 2015 وای مهندس....................نکن اینکارو........ اینجا کلاس ضرب المثلِ...... شنونده بايد عاقل باشه ! بله خانم معلم مهربون هر دودي از کباب نيست! تا گوساله گاو بشه ، دل مادرش آب ميشه ! 2
Adel00 5292 ارسال شده در 5 دی، 2015 هر که تنها به قاضي رفت خوشحال بر مي گردد! دست شكسته بكار ميره، دل شكسته بكار نميره ! 1
moham@d 172 ارسال شده در 16 آذر، 2019 دانه فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه هر دو جانسوزند اما این کجا و آن کجا
ارسال های توصیه شده