Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ تا توانی دلی بدست آور... دل شکستن هنر نمی باشد.... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ تو نیکی میکنی در دجله انداز.....ک ایزد در بیابانت دهد باز..... 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ زبان خوش، مار را از سوراخ بيرون ميآورد ! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ دیوار از دیوار من کوتاه تر نیست.....! 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ ترحم بر پلنگ تیز دندان ، ستم کاری بود بر گوسفندان 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ نوش دارو پس از مرگ سهراب... بادنجان بم آفت ندارد ! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ داشتم...داشتم مهم نیست دارم دارم حسابِ.... 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ داشتم...داشتم مهم نیستدارم دارم حسابِ.... نشنیده بودم بخور و بخواب كار منه، خدا نگهدار منه ! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ نشنیده بودم بخور و بخواب كار منه، خدا نگهدار منه ! ...جدا نون را به اشتهاي مردم نميشه خورد.... 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ ...جدا نون را به اشتهاي مردم نميشه خورد.... جدا ... در پس هر گريه آخر خنده ايست ! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ جدا ... در پس هر گريه آخر خنده ايست ! ک اینطور.... تو بگو (( ف )) من ميگم فرحزاد ! 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ ک اینطور.... تو بگو (( ف )) من ميگم فرحزاد ! ف در دروازه را ميشه بست، اما در دهن مردم و نميشه بست ! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ ف در دروازه را ميشه بست، اما در دهن مردم و نميشه بست ! ترب هم جزء مركبات شده ! 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ ترب هم جزء مركبات شده ! هر چه بگندد نمكش ميزنند --- واي به وقتي كه بگندد نمك ! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ هر چه بگندد نمكش ميزنند --- واي به وقتي كه بگندد نمك ! مهندس....چی شدی.... كسي كه از آفتاب صبح گرم نشد از آفتاب غروب گرم نميشه ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده