azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ نیش عقرب نه از سر کین است اقتضای طبیعتش این است 3 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ تا تو را من دیده ام شل دیده ام..... (معنی: همیشه همین طور هستی) 2 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ موش تو سوراخ نمیرفت جارو به دمش می بست - - - Updated - - - موش تو سوراخ نمیرفت جارو به دمش می بست 3 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ تنبل نرو به سایه، سایه خودش می آیه.... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ روزگار نامناسب، مردم ناسازگار گه ز دست خلق نالم، گه ز دست روزگار..... 1 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ رفتم ثواب کنم کباب شدم مو رو از ماست کشید لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ داشتم داشتم حساب نیست دارم دارم حساب است لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ تا گفتهاي غلام توام، ميفروشنت تا تنور گرمه، نون و بچسبون لینک به دیدگاه
emanrahemi 439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ نابرده رنج گنج ميسر نمي شود --- مزد آن گرفت جان برادر كه كار كرد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده