Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :62izy85:دست بالای دست بسیار است(با ت تموم شد ولی تو باید با ه بگی:guntootsmiley2:) من برم تا دوباره د بهم ننداختی 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هیچ بدی نرفت که خوب جاش بیاد. 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هیچ بدی نرفت که خوب جاش بیاد. دارندگي است و برازندگي. مفهوم : کسي که داراي مال و ثروت و مقام است معمولاً داراي ظاهري آراسته، شکيل و فريبنده مي باشد. 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دارندگي است و برازندگي. مفهوم : کسي که داراي مال و ثروت و مقام است معمولاً داراي ظاهري آراسته، شکيل و فريبنده مي باشد. یه تختش کمه ( فرش پاتریس رو نمی گما) 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ همه رو برق می گیره ما رو چراغ نفتی 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ يكي رو تو ده راه نمي دادند سراغ كدخدارو ميگرفت 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر چه بگندد نمكش ميزنند..................... واي به وقتي كه گندد نمك 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کوه به کوه نمیرسه ولی آدم به آدم میرسه 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر جا که نمک خوری نمکدون نشکن 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بادنجان بم آفت ندارد بادنجان درسته یا بادمجان ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بادنجان بم آفت ندارد بادنجان درسته یا بادمجان ؟؟؟ هر دو درسته عزیز نه کاملا ولی یه چیزی توی مایه های تهران و طهرانه دست پيش را گرفته كه پس نيفته 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر چه خدا خواست همان میشود// هر چه دلم خواست نه آن میشود ممنون دوست عزیز . 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر سخن جایی و هر نکته مقامی دارد البته من هر سخن جایی و هر نکنه مکانی دارد هم شنیدم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده