farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ هرکی به فکر خویشه کوسه به فکر ریشه... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ ماهی از سر گنده گردد نی ز دم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ هرکه بامش بیش برفش بیشتر... 1 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نیست... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ همسایه ها یاری کنید تا من شوهر داری کنم زبون اصلیش ( همسادا یاری کونین تا من شوِرshuver داری کونم) (این ضرب المثل رو اصفهانی ها میگن حالا نمیدونم شاید بقیه جاها هم استفاده بشه) 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ همسایه ها یاری کنید تا من شوهر داری کنم زبون اصلیش ( همسادا یاری کونین تا من شوِرshuver داری کونم) (این ضرب المثل رو اصفهانی ها میگن حالا نمیدونم شاید بقیه جاها هم استفاده بشه) فکر کنم همه میگن!!! ایول به لهجه شیرین اصفهانی...:icon_gol:زنده باد... میون دعوا نرخ تعیین کردن... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ نم نمکای دوشی پاک ترکا پوشید (این یه ضرب المثل بوشهریه ) مربوط به کسی هست که عیب و اشتاه خود را فراموش کرده و به عیب گیری دیگران می پردازد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده