قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ رفتم ثواب کنم ، کباب شدم مال خود را محکم نگهدار، همسايه را دزد نکن. مفهوم : از اموالت به خوبي محافظت کن تا مجبور نشوي اتهام دزدي به آشناها يت بزني، سهل انگاري تو باعث دشمني و کدورت خواهد شد. 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نخود هر آش شريک دزد و رفيق قافله است. مفهوم : آدمي منافق و دو رو است، با هر دو طرف معامله زد و بند مي کند. 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه:62izy85: 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه:62izy85: هارت و پورت مي کند. مفهوم : براي خود نمايي و جو سازي، سر و صدا و گردن کلفتي مي کند، شاخ و شانه مي کشد. 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دمیازار موری که دانه کش است.....(نمیشد اینو ننویسم:62izy85:) دیگ به دیگ میگه روت سیاه 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دمیازار موری که دانه کش است.....(نمیشد اینو ننویسم:62izy85:) دیگ به دیگ میگه روت سیاه هر که با رسوا نشنيد عاقبت رسوا شود. مفهوم : هر کسي با افراد نا باب و فاسد آداب و معاشرت نمايد خيلي زود همانند آنان خواهد شد. 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دیوار موش داره موشم گوش داره 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دیوار موش داره موشم گوش داره هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد. مفهوم : هر آدمي که خواستار چيز ارزشمندي است بايد سختي ها و مشکلات راه بدست آوردن آن را هم تحمل کرده و به جان بخرد. :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب چرا هرچی میگی آخرش د داره :w00: دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید:62izy85: 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب چرا هرچی میگی آخرش د داره :w00: دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید:62izy85: خودت چرا هرچي ميگي آخرش ه داره ؟! یه کاره بیکاره هر چه پول بدهي آش مي خوري. مفهوم :به هر اندازه که تلاش و کوشش کني به همان اندازه سود خواهي برد. 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دیواره حاشا بلنده خودت چرا هرچي ميگي آخرش ه داره ؟! فکر کنم هرچی با د شروع میشه با ه تموم میشه 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر کی هرکی ( من نمیدونم اینارو فک کنم از تو کوچه بازار شنیدم) 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ روسیاهیش به زغال میمونه:Laie_28: 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر چه خوار آيد يک روز به کار آيد. ( بسووووز ) مفهوم : هر چيزي را که اکنون مي بيني ، در نظر تو بي ارزش است ممکن است همين ها روزي با ارزش ترين چيزها نزد تو شود. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده