هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ هرچه پیش آید خوش اید... درازی شاه خانم به پهنای ماه خانم در :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ رفتم خونه ی خاله دلم وا شه، خالم خسبید دلم پوسید!!! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ رفتم خونه ی خاله دلم وا شه، خالم خسبید دلم پوسید!!! رفتم خونه ی خاله دلم وا شه، خالم چسید دلم پوسید!!! ضرب المثل و خراب نکن باید درست تحویل نسل بعد بدیم در بیابان کفش کهنه نعمت است 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ تا توانی دلی به دست اور دل شکستن هنر نمیباشد... 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ داشتم داشتم حساب نيست، دارم دارم حسابه 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ هر چه عوض داره گله نداره هنوز غوره نشده مویز شدی 2 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ سانسور باید بکنم دیگه! بد آموزی داره بعضی هاش دیگه هوتی خان! یه گوشش دره، یه گوشش دروازه! 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ تا مار راست نشه توی سوراخ نمیره!!! لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ هرکسی را بهر کاری ساختند 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ يار در خانه و ما گرد جهان ميگرديم 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ نوش دارو بعد از مرگ سهراب آمده ... 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده