HaMeD-GibsoN 1859 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 از كجا معلوم بيرون از دنياي مجازي هيولا نباشم؟:gnugghender: تو حداقل اینجا فرشته هستی من هم اینجا هم بیرون از اینجا غول هستم:banel_smiley_52: 1
merlin-mina 91 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 تو حداقل اینجا فرشته هستی من هم اینجا هم بیرون از اینجا غول هستم:banel_smiley_52: تو خوبي تو ماهي تو شاهي 2
HaMeD-GibsoN 1859 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 ميرغضب فقط ظاهرته خودت گفتي كه دیگه امار منو لو نده دیگه الان بقیه درموردم فکرای عجیب غریب میکنن 1
merlin-mina 91 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 دیگه امار منو لو نده دیگه الان بقیه درموردم فکرای عجیب غریب میکنن بد گفتم؟ ببخشيد آخه خودت گفتي غول! الان پاكش ميكنم 1
HaMeD-GibsoN 1859 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 بد گفتم؟ببخشيد آخه خودت گفتي غول! الان پاكش ميكنم میرغضب رو میگم خانوم جان پاک نکنیا 1
merlin-mina 91 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 میرغضب رو میگم خانوم جان پاک نکنیا پاكش كردم ديگه كسي نميتونه راجع بهت فكراي بد كنه 1
Marx 1733 ارسال شده در 2 فروردین، 2013 چون فرشته طرفدار بیشتری داره، کسی با خودش هم صادق نیست. ممکنه دنیای کلاهبرداری رو بکنه ولی در برابر عمل ناپسند رفیقش، موضع تند بگیره و قضاوتش کنه. پس چرا هرکسی زور نزنه ثابت کنه فرشته هست؟ فقط باید به درون خودمون رجوع کنیم. 2
asghar1391 103 ارسال شده در 2 فروردین، 2013 چون موضوعی ازاین بهتر پیدا نمی شود که هم پرمعنی وقشنگ وزیبا و طرفداروخوشایند بینده راپیدا کرد 1
victoria_r 7682 ارسال شده در 2 فروردین، 2013 چون هیچکی صادق نیست. حداقل سعی کنیم با خودمون صادق باشیم. بعدشم خیلیا اینجا باهم آشنا هستن و تو دنیای واقعی هم همو میبینن پس شاید نمیخوان همه چیزو دیگران بدونن و در واقع نمیخوان فکر اون اشخاصو نسبت به خودشون تغییر بدن. که در این حالتم نوعی عدم صداقت دیده میشه. 1
ارسال های توصیه شده