HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ از كجا معلوم بيرون از دنياي مجازي هيولا نباشم؟:gnugghender: تو حداقل اینجا فرشته هستی من هم اینجا هم بیرون از اینجا غول هستم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
merlin-mina 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ تو حداقل اینجا فرشته هستی من هم اینجا هم بیرون از اینجا غول هستم:banel_smiley_52: تو خوبي تو ماهي تو شاهي 2 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ ميرغضب فقط ظاهرته خودت گفتي كه دیگه امار منو لو نده دیگه الان بقیه درموردم فکرای عجیب غریب میکنن 1 لینک به دیدگاه
merlin-mina 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ دیگه امار منو لو نده دیگه الان بقیه درموردم فکرای عجیب غریب میکنن بد گفتم؟ ببخشيد آخه خودت گفتي غول! الان پاكش ميكنم 1 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ بد گفتم؟ببخشيد آخه خودت گفتي غول! الان پاكش ميكنم میرغضب رو میگم خانوم جان پاک نکنیا 1 لینک به دیدگاه
merlin-mina 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ میرغضب رو میگم خانوم جان پاک نکنیا پاكش كردم ديگه كسي نميتونه راجع بهت فكراي بد كنه 1 لینک به دیدگاه
Marx 1733 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ چون فرشته طرفدار بیشتری داره، کسی با خودش هم صادق نیست. ممکنه دنیای کلاهبرداری رو بکنه ولی در برابر عمل ناپسند رفیقش، موضع تند بگیره و قضاوتش کنه. پس چرا هرکسی زور نزنه ثابت کنه فرشته هست؟ فقط باید به درون خودمون رجوع کنیم. 2 لینک به دیدگاه
asghar1391 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ چون موضوعی ازاین بهتر پیدا نمی شود که هم پرمعنی وقشنگ وزیبا و طرفداروخوشایند بینده راپیدا کرد 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ چون هیچکی صادق نیست. حداقل سعی کنیم با خودمون صادق باشیم. بعدشم خیلیا اینجا باهم آشنا هستن و تو دنیای واقعی هم همو میبینن پس شاید نمیخوان همه چیزو دیگران بدونن و در واقع نمیخوان فکر اون اشخاصو نسبت به خودشون تغییر بدن. که در این حالتم نوعی عدم صداقت دیده میشه. 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ من که هر دو بَر هیولام. شکل هیولا بودنم متفاوته. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده