رفتن به مطلب

چرا تو نت و انجمن ها همه فرشته هستند؟؟

danielo

ارسال های توصیه شده

نه تو نت همه به قول شما پاستوریزه نیستن....

دلیلش واضحه....

خیلیا از اومدن به این فروما قصد پیدا کردنه دوست دارن....اگه بیان بگن دوست دختر یا دوست پسر دارن مهره سوخته محسوب میشن و کسی سراغشون نمیاد چه دختر باشه چه پسر....یا حداقل کمتر میاد .... و این پیش زمینه که تو ذهن بقیه هست که طرف دوست پیر یا دوست دختر داره روابطشو محدود میکنه ....پس نمیاد بگه...یا اگرم بگه فقط به دوستای خیلی صمیمی و نزدیکش میگه

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 70
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بستگي به كاربرهاي عزيز داره با چه نيت وارد شن به قول دوست عزيزمون يه روزي رو ميشه .محبت و دوست داشتن و بايد چيزهاي ديگه مقايسه نكنيم بيشتر تو نت براي اينكه دنيايه اطرافمون محدود نباشه .شايد چهرها ديده نشه ولي از طرز تفكر و عقايد و هم نوشتاري ميشه حدس زد ملاك ادم ها رو .اعتقاد دارم حس انسان خيلي قويه

• Like 5
لینک به دیدگاه

من یکمی با واقعیتم فرق دارم فقط چونکه اینجا به بعضی ها بعضی حرفها رو میزنم ولی توی واقعیت نه.........

ولی چه اینجا چه توی دنیای واقعی دروغ نمیگم .عصبانی میشم .جوش میارم .... حرف زورم قبول ندارم ....

تا دوستی رو چه بدونی؟ دوست داشتم الانم دارم هر وقتم بخواهد کمکش میکنم .نصیحتش میکنم ... قرارم هست تا آخرش با هم دوست بمونیم ..... بیرون نمیرم باهاش چون ازم دوره. از قلیونم خوشم نمیاد کلا دود چیزه مزخرفیه........

اینجا هم اومدم که بارعلمی و فرهنگی وهمه چیزم بالا بره...کلا از بحث کردن خوشم میاد اطلاعات آدم بالا میره.....دوست دارم دوست پیدا کنم ولی نه به دید بد بلکه دوستانی که یه جایی بدردم بخورند حتی در حد یه حرف که بفکرم وابداره ارزش دارند برام......

آدمهای دو رو و صد رو خودشونو یه جایی لو میدهند اصلا ازشون خوشم نمیاد.......

..........فعلا

• Like 7
لینک به دیدگاه

من همینجوری که اینجا هستم تو واقعیتم هستم....من اینجا مثِ واقعیت خیلی ساده ام

اینو خودم نمیگم تو واقعیت همه بهم گفتن خیلی ساده ام و اینجام با هرکسی چتیدم گفت خیلی ساده ام

و اینجام خیلی خیلی حساسم و یکی تو اینجا بهم چیزی بگه فوری اشک میریزم

ولی اینجا خیلی راحت ترم و راحت حرفامو میزنم و شلوغ میکنم ولی تو واقعیت نه!

و من واقعا دوست پسر ندارم،اگه داشتم که 24 ساعته اینجا نبودم که!

• Like 5
لینک به دیدگاه
من اینجا شیطون ترم

البته تو خونه خودمون هم همچنین

ولی بیرون بیشتر وقتا مثل ماستم

دقیقا!!!

اینجا باز من میتونم از عقایدم و حقم دفاع کنم ولی تو واقعیت واقعا همینجوری میشینم نگاه میکنمو چیزی نمیگم و بعد یه ساعت تازه یادم میوفته چی باید میگفتم که نگفتم و تا یه هفته غصه میخورم چرا اینو نگفتم و اینکارو نکردم:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتم خیلیا ...نگفتم همه....

البته نه اینکه به این قصد وارد شده باشن ولی وقتی وارد میشن در معرضش قرار میگیرن....به خاطر همین خود واقعیشونو یه جاهایی پنهان میکنن که مبادا چیزی به ضررشون بشه....

ولی به نظرم دلیل مهم ترش همونیه که اول گفتم...یعنی شاید خیلیا نخوان مسائل شخصی شونو توی نت و برای کسایی که نمیشناسن توضیح بدن...ترجیح میدن یه چیزایی و پنهان کنن

من همینجوری که اینجا هستم تو واقعیتم هستم....من اینجا مثِ واقعیت خیلی ساده ام

اینو خودم نمیگم تو واقعیت همه بهم گفتن خیلی ساده ام و اینجام با هرکسی چتیدم گفت خیلی ساده ام

و اینجام خیلی خیلی حساسم و یکی تو اینجا بهم چیزی بگه فوری اشک میریزم

ولی اینجا خیلی راحت ترم و راحت حرفامو میزنم و شلوغ میکنم ولی تو واقعیت نه!

و من واقعا دوست پسر ندارم،اگه داشتم که 24 ساعته اینجا نبودم که!

:ws28::ws28:

لینک به دیدگاه
تا حالا به این نکته دقت کردید.

مثلا بحث دوست دختر و دوست پسر میشه.

99 درصد پسر ها و دختر ها میگن نه ما تا حالا نداشتیم.

تازه وقتی یکی میاد اعتراف میکنه.شروع میکنند به نصیحت کردنش.

ولی وقتی تو جامعه میگردی.خودت را میکشی ولی یک دختر یا پسر بدون دوست پیدا نمیکنی.

ولی سوال میکنند شما از چی متنفری .همه میگن دروغ.

در حالیکه چیزی که تو جامعه برای ما عادی شده همین دروغ هست.

.همه تا اسم س ک س میاد .انگار که حهان به اخر رسید.

اصلا از اون تاپیک فرار میکنند.حتی حرف زدن در مورد این موضوع را گناه بزرگ کبیره میدونند.

در کل مثال زیاد میشه زد.

ولی من نمیدونم .شاید اینترنت همون بهشت باشه و من هم دارم با بهشتیان دارم بحث میکنم.

در کل سوالم این هست که چرا همه در نت فرشته وملائکه هستند؟؟

یکی از تاپیکهایی که من همه جوره تاییدش میکنم... :wubpink:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من تو دنیای واقعی هم همینم مثل اینجام:banel_smiley_4:

من تو دنیای واقعی سر به زیر ترم . :w16:

کلا وقتی بررسی میکنم میبینم تو جامعه خیلی بهترم ...

بازم که بیشتر بررسی که میکنم میبینم از بهتر یه چیزی بهترترم

بازم که ....:w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من نت شده يه دنياي آرماني آدما ميخوان خودشونو چيزي نشون بدن كه نيستن يا حداقل عيباشونو از ديگران پنهون كنن كلا دنبال آرمانهاشون ميگردن و تا حدي هم ارضاي روحي ميشن

• Like 3
لینک به دیدگاه

من شايد باورتون نشه حتي تو نت هم دروغ نميگم اصلا حال نميكنم با دروغ گفتن

اما اينو راست ميگين تو نت همه همه چيو انكار ميكنند

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

من بغير از اسمم تقريبا" هموني هستم كه اينجا هستم.اما خب آدم تو شرايط مختلف تغيير ميكنه ديگه...فشار كاري و خونوادگي و مسائل مادي تو دنياي بيرون ملموس تره و شايد يكي از دلايل اختلاف رفتار آدمها در جامعه با دنياي مجازي اين باشه.

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...