danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ تا حالا به این نکته دقت کردید. مثلا بحث دوست دختر و دوست پسر میشه. 99 درصد پسر ها و دختر ها میگن نه ما تا حالا نداشتیم. تازه وقتی یکی میاد اعتراف میکنه.شروع میکنند به نصیحت کردنش. ولی وقتی تو جامعه میگردی.خودت را میکشی ولی یک دختر یا پسر بدون دوست پیدا نمیکنی. ولی سوال میکنند شما از چی متنفری .همه میگن دروغ. در حالیکه چیزی که تو جامعه برای ما عادی شده همین دروغ هست. .همه تا اسم س ک س میاد .انگار که حهان به اخر رسید. اصلا از اون تاپیک فرار میکنند.حتی حرف زدن در مورد این موضوع را گناه بزرگ کبیره میدونند. در کل مثال زیاد میشه زد. ولی من نمیدونم .شاید اینترنت همون بهشت باشه و من هم دارم با بهشتیان دارم بحث میکنم. در کل سوالم این هست که چرا همه در نت فرشته وملائکه هستند؟؟ 40 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ تو دنیای واقعی صداقت نیست شما تو نت دنبال صداقتی!زهی خیال جمهوری اسلامی. 16 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ شما تو خیابون میری یه دختره با یکی از فامیلاش میبینی فکر میکنی دوست پسرشه حالا همون دختر بیاد اینجا بگه دوست پسر ندارم شما باور نمیکنی دیگه یا ممکنه طرف با همکلاسیش دنبال یه پروژس با هم میرن بیرون از نظر خودشون دوستیشون اجتماعی و کاریه اما شما که فقط میبینی نظرت این نیست بیشتر این بچه دبیرستانیا دنبال این کاران 14 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ جانا سخن از زبان ما میگویی... 15 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ من تو دنیای واقعی هم همینم مثل اینجام 12 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ من تو دنیای واقعی هم همینم مثل اینجام تایید میشود:w16: 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ همه بستگی به طرز تفکر ادمی داره دیگه... 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ تایید میشود:w16: چون من و دیدی میتونی قضاوت کنی:ws3: 7 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ من فکر میکنم ادما اینجا صادقترن ! شاید به این خاطر اینجوری فکر میکنم که از دروغ تو دنیای واقعی خسته شدم من که همه جا خودم بودم 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ من تو دنیای واقعی هم همینم مثل اینجام تایید میشود:w16: از طرف من هم تایید می شود چه باور بشود، چه باور نشود!! 7 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ من فکر میکنم ادما اینجا صادقترن ! شاید به این خاطر اینجوری فکر میکنم که از دروغ تو دنیای واقعی خسته شدممن که همه جا خودم بودم منم همینطور.... من همیشه همینی که بودم هستم:4chsmu1: ولی خب اینی که شما میگین هم درسته.. اینجا که میشه همه خوب میشن 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ در کل سوالم این هست که چرا همه در نت فرشته وملائکه هستند؟؟ چه سوال جالبی...:icon_gol: در کل دارن و داریم خودشون و خودمونو گول میزنیم ... اما میشه بعد یه مدت فهمید هرکسی چه نوع آدمیه...البته نسبی....آخرش آدم یه جایی خودشو نشون میده.... 14 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ همینم که هستم چه اینجا چه تو واقعیت 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اما شناختنه ادما خیلی سخته... خیلی همینجوریش روبهرو نمیشناسیش.. چه برسه به اینجا اما افرادی که مشکل دارن اینجورین.. که در هر جایی خودشونو یه جور نشون میدن 9 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ البته اینم باید قبول کنیم که خیلی ها اونی که هستن رو اینجا به راحتی مخفی میکنن و به خاطر رسیدن یه سری اهداف یه تصویر خوب از خودشون نشون میدن همه جا خوب بد هست اما من اینو حس کردم که اینجا خیلی ها خوبن 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ البته اینم باید قبول کنیم که خیلی ها اونی که هستن رو اینجا به راحتی مخفی میکنن و به خاطر رسیدن یه سری اهداف یه تصویر خوب از خودشون نشون میدن همه جا خوب بد هست اما من اینو حس کردم که اینجا خیلی ها خوبن جدی .. چه اهدافی میتونه باشه؟ با اجازه استاتر 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ فقط کافی هست که پست های این تاپیک را بخونید که متوجه بشید افراد همه فرشته و ملائکه هستند. 10 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ فقط کافی هست که پست های این تاپیک را بخونید که متوجه بشید افراد همه فرشته و ملائکه هستند. نه اینجوری قضاوت کردن اشتباهه دنیل جان من فکر میکنم اونایی که خودشونو خوب میشناختن نظر دادن و خیلی ها هم نظر ندادن 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ فقط کافی هست که پست های این تاپیک را بخونید که متوجه بشید افراد همه فرشته و ملائکه هستند. ولی خارج از شوخی من تو واقعیت دروغ نمیگم اینجا هم نمیگم گاهی غیبت میکنم اینجا هم غیبت میکنم تو واقعیت گاهی زود جوش میارم اینجا هم دیدین زود جوش میارم و حرص میخورم تو واقعیت مسولیت پذیرم اینجا هم همینطور تو واقعیت ورراج و پر حرفم اینجا هم همینطور تو واقعیت رفیق باز تیرم اینجا هم رفیق بازم 11 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ جدی .. چه اهدافی میتونه باشه؟با اجازه استاتر خیلی اهداف میتونه باشه متین جان مثلا : مالی و اقتصادی ، عقده و کمبود ( هدفش میشه تفریح و اذیت ) ، سرکار گذاشتن و علاف کردن ، حتی ج... و ... البته اینا خوشبینانه بود 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده