partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ قرار شد آموزشش گروهی باشه مثلا یه منبع آموزش رو معرفی کنیم همه بخونن بعد هرکی هرچیزی متوجه شد تو تاپیکی که بعدا مشخص میکنیم بذاره...بعدش تو همون تاپیک تمرین و پروژه هم بدیم...شما پیشنهاد دیگه ای ندارین؟! اینجور آموزش ها چندتایی نمی شن؟ هرکسی هر جور فهمید بزاره؟ :JC_thinking: منبع آموزش رو چطور تعیین می کنید؟ در مورد تاپیک تمرین و پروژه موافقم ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من پروژه ازمايشگاه پايگاه ميخوام ترجيحا درمورد ثبت نام يوني باشه. بايد چه كنم الان!!!!! سلام ... پروژه ی آزمایشگاه پایگاه؟ در طول 2 سال تحصیلیم ... همچین چیزی نشنیده بودم ... الآن باید منتظر بمونی تا صاحب تالار کامپیوتر و بقیه دوستان بیان ... 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ سلام ... پروژه ی آزمایشگاه پایگاه؟ در طول 2 سال تحصیلیم ... همچین چیزی نشنیده بودم ... الآن باید منتظر بمونی تا صاحب تالار کامپیوتر و بقیه دوستان بیان ... اخه واسه ترم اخرياست نه اين اوليا باشه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ اخه واسه ترم اخرياست نه اين اوليا باشه عع ... بنده فوق دارماااااااا ... ولی از نوع دیپلمش ... آفرین ... 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من پروژه ازمايشگاه پايگاه ميخوام ترجيحا درمورد ثبت نام يوني باشه. بايد چه كنم الان!!!!! باید یا بنویسی یا بدی بنویسن :icon_pf (34): یا پیدا کنی . 4 لینک به دیدگاه
Soheil_S 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر من برید خر این حسام ( rumi ) رو بگیرید چون خدای سرور 2008 ههستش. توی نت هم آموزش جامعی برای فرمانهای سرور 2008 نداره بگید بیاد تاپیک بزنه آموزش رو جلو ببره. درباره html هم کاملا با بقیه موافقم 6 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ اینجور آموزش ها چندتایی نمی شن؟ هرکسی هر جور فهمید بزاره؟ :JC_thinking: منبع آموزش رو چطور تعیین می کنید؟ در مورد تاپیک تمرین و پروژه موافقم ... فک میکنم اگه هممون رو یه موضوع متمرکز بشیم و روش کار کنیم موفق بشیم...یه کار گروهیه دیگه....بعدشم سجاد قول داده کمکمون کنه:w42: 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ html asp #c ..... نظر سنجی بزنم؟! 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ html asp #c ..... نظر سنجی بزنم؟! آره بزن 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ html asp #c ..... نظر سنجی بزنم؟! html رو حذف کن نظر سنجی بزن! 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ html رو حذف کن نظر سنجی بزن! چرا آخه؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ مهندسان کامپیوتر ونرم افزار عزیزم اول سلامن علیکم ورحمه الله اقا چرا شماها ی جایی واسه پاسخ به سوالای ملت در مورد مشکلاتشون با کامپیوتراشون (رایانه هاشون)ندارین (شاید هم دارین من پیداش نکردم) بابا همه انجمنا ی همچین جایی دارن شمام به فکرش باشین 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ مهندسان کامپیوتر ونرم افزار عزیزم اول سلامن علیکم ورحمه الله اقا چرا شماها ی جایی واسه پاسخ به سوالای ملت در مورد مشکلاتشون با کامپیوتراشون (رایانه هاشون)ندارین (شاید هم دارین من پیداش نکردم) بابا همه انجمنا ی همچین جایی دارن شمام به فکرش باشین http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=1538 :ws37: 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ بشه ها عیده و تعطیلات ، میخاین کاری رو شروع کنیم ،عجله بد نیست ، تعطیلات از دست نمیره . 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ چی شد پس؟ قرار بود نظر سنجی باشه ... 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ html رو حذف کن نظر سنجی بزن! چرا؟ طبق پیشنهاد هایی که دیگران داده بودن اینارو انتخاب کردیم بشه ها عیده و تعطیلات ، میخاین کاری رو شروع کنیم ،عجله بد نیست ، تعطیلات از دست نمیره . چی شد پس؟ قرار بود نظر سنجی باشه ... من منتظر بودم شاید دیگران هم نظری داشته باشن... باشه الان تاپیکشو میزنم، امیدوارم موفق باشیم...:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=48493 3 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااااااام رشته ي من نرم افزاره{كارداني}درسم بدك نيست ميتونم تا جايي كه بتونم كمك كنم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااااااام رشته ي من نرم افزاره{كارداني}درسم بدك نيست ميتونم تا جايي كه بتونم كمك كنم سلاممم ... شما C++ بلدی؟ واسه مبحث وراثت inheritence لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده