partow 25305 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 قرار شد آموزشش گروهی باشه مثلا یه منبع آموزش رو معرفی کنیم همه بخونن بعد هرکی هرچیزی متوجه شد تو تاپیکی که بعدا مشخص میکنیم بذاره...بعدش تو همون تاپیک تمرین و پروژه هم بدیم...شما پیشنهاد دیگه ای ندارین؟! اینجور آموزش ها چندتایی نمی شن؟ هرکسی هر جور فهمید بزاره؟ :JC_thinking: منبع آموزش رو چطور تعیین می کنید؟ در مورد تاپیک تمرین و پروژه موافقم ... 2
partow 25305 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 سلام من پروژه ازمايشگاه پايگاه ميخوام ترجيحا درمورد ثبت نام يوني باشه. بايد چه كنم الان!!!!! سلام ... پروژه ی آزمایشگاه پایگاه؟ در طول 2 سال تحصیلیم ... همچین چیزی نشنیده بودم ... الآن باید منتظر بمونی تا صاحب تالار کامپیوتر و بقیه دوستان بیان ... 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 سلام ... پروژه ی آزمایشگاه پایگاه؟ در طول 2 سال تحصیلیم ... همچین چیزی نشنیده بودم ... الآن باید منتظر بمونی تا صاحب تالار کامپیوتر و بقیه دوستان بیان ... اخه واسه ترم اخرياست نه اين اوليا باشه 2
partow 25305 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 اخه واسه ترم اخرياست نه اين اوليا باشه عع ... بنده فوق دارماااااااا ... ولی از نوع دیپلمش ... آفرین ... 2
masoume 5751 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 سلام من پروژه ازمايشگاه پايگاه ميخوام ترجيحا درمورد ثبت نام يوني باشه. بايد چه كنم الان!!!!! باید یا بنویسی یا بدی بنویسن :icon_pf (34): یا پیدا کنی . 4
Soheil_S 110 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 به نظر من برید خر این حسام ( rumi ) رو بگیرید چون خدای سرور 2008 ههستش. توی نت هم آموزش جامعی برای فرمانهای سرور 2008 نداره بگید بیاد تاپیک بزنه آموزش رو جلو ببره. درباره html هم کاملا با بقیه موافقم 6
zzahra 4750 مالک ارسال شده در 14 خرداد، 2011 اینجور آموزش ها چندتایی نمی شن؟ هرکسی هر جور فهمید بزاره؟ :JC_thinking: منبع آموزش رو چطور تعیین می کنید؟ در مورد تاپیک تمرین و پروژه موافقم ... فک میکنم اگه هممون رو یه موضوع متمرکز بشیم و روش کار کنیم موفق بشیم...یه کار گروهیه دیگه....بعدشم سجاد قول داده کمکمون کنه:w42: 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 html asp #c ..... نظر سنجی بزنم؟! html رو حذف کن نظر سنجی بزن! 3
REZA111 1182 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 مهندسان کامپیوتر ونرم افزار عزیزم اول سلامن علیکم ورحمه الله اقا چرا شماها ی جایی واسه پاسخ به سوالای ملت در مورد مشکلاتشون با کامپیوتراشون (رایانه هاشون)ندارین (شاید هم دارین من پیداش نکردم) بابا همه انجمنا ی همچین جایی دارن شمام به فکرش باشین 4
masoume 5751 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 مهندسان کامپیوتر ونرم افزار عزیزم اول سلامن علیکم ورحمه الله اقا چرا شماها ی جایی واسه پاسخ به سوالای ملت در مورد مشکلاتشون با کامپیوتراشون (رایانه هاشون)ندارین (شاید هم دارین من پیداش نکردم) بابا همه انجمنا ی همچین جایی دارن شمام به فکرش باشین http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=1538 :ws37: 4
masoume 5751 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 بشه ها عیده و تعطیلات ، میخاین کاری رو شروع کنیم ،عجله بد نیست ، تعطیلات از دست نمیره . 3
zzahra 4750 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2011 html رو حذف کن نظر سنجی بزن! چرا؟ طبق پیشنهاد هایی که دیگران داده بودن اینارو انتخاب کردیم بشه ها عیده و تعطیلات ، میخاین کاری رو شروع کنیم ،عجله بد نیست ، تعطیلات از دست نمیره . چی شد پس؟ قرار بود نظر سنجی باشه ... من منتظر بودم شاید دیگران هم نظری داشته باشن... باشه الان تاپیکشو میزنم، امیدوارم موفق باشیم...:flowerysmile: 4
zzahra 4750 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2011 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=48493 3
dear.angel 1314 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 سلااااااااااام رشته ي من نرم افزاره{كارداني}درسم بدك نيست ميتونم تا جايي كه بتونم كمك كنم 1
partow 25305 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 سلااااااااااام رشته ي من نرم افزاره{كارداني}درسم بدك نيست ميتونم تا جايي كه بتونم كمك كنم سلاممم ... شما C++ بلدی؟ واسه مبحث وراثت inheritence
ارسال های توصیه شده