Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اَههههههههه....شکلک کله سبز 4 لینک به دیدگاه
Neptune 461 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52::banel_smiley_52: ... ... ... ... ... ... :banel_smiley_52::banel_smiley_52: ..... ..... .... ادامه دارد........ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :jawdrop::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوخی تاپیک دانی بود :w821: دو هفتس رفته سربازی خبری ازش نیس 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوخی تاپیک دانی بود :w821:دو هفتس رفته سربازی خبری ازش نیس سلام شقی نمیدونی.پیر شدم.سیاه شدم.سوختم. 4 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آیییییی شکلک کله سبز به دادم برسسس..... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52: درسته خوردتش :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا این سالم مونده زنده هم بود؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوخی! چه مار باهالی بود!!!! 1 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا این سالم مونده زنده هم بود؟ فکر کنم زیادی دیگه انتظار داری ؟! اوخی!چه مار باهالی بود!!!! منم دوسش داشتم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فکر کنم زیادی دیگه انتظار داری ؟! نه اتفاقا انتظارم زیادی نیست ممکنه زنده بمونه اگر به موقع بهش میرسیدند اصلا از کجا فهمیدند آدم خورده این ماره ...........بیچاره رو نصفش کردند...... غذای چند ماهش بوده :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه اتفاقا انتظارم زیادی نیست ممکنه زنده بمونه اگر به موقع بهش میرسیدند اصلا از کجا فهمیدند آدم خورده این ماره ...........بیچاره رو نصفش کردند...... غذای چند ماهش بوده :icon_pf (34): اهان اینجاست که مشخص شد تا حالا مار نخوردتت :ws2: اولا طرف تمام استخوناش بوسیله مار گرامی خورد شده پس زنده ، مردش تفاوتی نمی کرده دوما مار به محض بلعیدن طعمه اونو هضم می کنه یعنی شیره معدش در حد بالای ممدآباده ! اگرم طرف زنده بود که دیگه کسی با اون قیافه بهش زن نمی داد پس بازم زنده مردش فرقی نمی کرده . حالا دیدی مرده بوده 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه اتفاقا انتظارم زیادی نیست ممکنه زنده بمونه اگر به موقع بهش میرسیدند اصلا از کجا فهمیدند آدم خورده این ماره ...........بیچاره رو نصفش کردند...... غذای چند ماهش بوده :icon_pf (34): اهان اینجاست که مشخص شد تا حالا مار نخوردتت :ws2: اولا طرف تمام استخوناش بوسیله مار گرامی خورد شده پس زنده ، مردش تفاوتی نمی کرده دوما مار به محض بلعیدن طعمه اونو هضم می کنه یعنی شیره معدش در حد بالای ممدآباده ! اگرم طرف زنده بود که دیگه کسی با اون قیافه بهش زن نمی داد پس بازم زنده مردش فرقی نمی کرده . حالا دیدی مرده بوده اه شما رو تا حالا چند بار مارخورده؟:jawdrop: نه این که میگی حرفه هیچ طوریشم نشده بود نگاهش کن سالمه فقط یکم کثیفه همین تو مگه میدونی اصلا قبلش چه شکلی بوده که حالا نگران زن گرفتنش هستی؟:ubhuekdv133q83a7yy7 از این بدترهاشم زن گرفتن این که از مار گذشته بوده لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اه شما رو تا حالا چند بار مارخورده؟:jawdrop: نه این که میگی حرفه هیچ طوریشم نشده بود نگاهش کن سالمه فقط یکم کثیفه همین تو مگه میدونی اصلا قبلش چه شکلی بوده که حالا نگران زن گرفتنش هستی؟:ubhuekdv133q83a7yy7 از این بدترهاشم زن گرفتن این که از مار گذشته بوده دوبار آناکاندا منو خورد ، 1 بار پیتون یه بارم شاه کبرا نیشم زد بعد خورد . در کل دوستایه خوبی هستیم ! من 4 بار از مار گذشتم ، هیچکیم دوستم نداره 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوبار آناکاندا منو خورد ، 1 بار پیتون یه بارم شاه کبرا نیشم زد بعد خورد . در کل دوستایه خوبی هستیم ! من 4 بار از مار گذشتم ، هیچکیم دوستم نداره واقعا هم از مار گذشتی بیچارهها چرا نتونستند هضمت کنند:jawdrop: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده