parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ فکرش رو بکنین اگه آقايون يه زماني بخوان عروس بشن ... چه شكلي ميشن ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدایا شکرت که مردها همون دوماد موندن و عروس نشدن 15 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خانوما می تونن داماد بشن چون به هر حال در هر شرایطی زیبا هستن اما فکرش رو بکن کی می خواد بیاد اینا رو بگیره .... :jawdrop: . لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ وای من عاشق این جیگر پسرها شدم. یکی آدرسشون را بده،یا شماره تلفنی چیزی... حداقل مهریه نمیخوان و وقتی دعوامون بشه جیغ نمیزنن،بلکه یک کتک مفصل میزنیم همدیگر رو.... هیچکدوم هم قهر نمیکنیم...... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ اه چندش خدا میشناختتشون که دامادشون میکنه عروسشون نکرده لینک به دیدگاه
parsita 749 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ وای من عاشق این جیگر پسرها شدم. یکی آدرسشون را بده،یا شماره تلفنی چیزی... حداقل مهریه نمیخوان و وقتی دعوامون بشه جیغ نمیزنن،بلکه یک کتک مفصل میزنیم همدیگر رو.... هیچکدوم هم قهر نمیکنیم......[/QUOT اگه این دفعه بد سلیقه بازی در نمیاری یکیشو میارم فقط برای خودت:w874: لینک به دیدگاه
parsita 749 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ اه چندش خدا میشناختتشون که دامادشون میکنه عروسشون نکرده :w00:مگه نمی بینی اسی عاشقشون شده حالا که من براشون شوهر پیدا کردم اومدی بازارشونو کساد می کنی؟؟؟؟؟؟:w13: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ :ws28::ws28::ws28: ]چقدر چندشن اینااااااااااااااااااااا:ws47::ws47: آخ آخ آ[ ...بیچاره شوهراشون! لینک به دیدگاه
parsita 749 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ :ws28::ws28::ws28:]چقدر چندشن اینااااااااااااااااااااا:ws47::ws47: آخ آخ آ[ ...بیچاره شوهراشون! منظورت اسی که نیست؟؟؟؟؟؟؟:167: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ منظورت اسی که نیست؟؟؟؟؟؟؟:167: مگه یکی از اینا اسیه؟؟؟ :ws28: نگفته بود انقد جذابه! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ مگه یکی از اینا اسیه؟؟؟ :ws28: نگفته بود انقد جذابه! نه اسی قراره یکیشونو بگیره ........عروسی افتادیم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ نه اسی قراره یکیشونو بگیره ........عروسی افتادیم:4chsmu1: رقصش با من لینک به دیدگاه
parsita 749 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ رقصش با من شما اگه برقصی همه رو به رقص وادار می کنی :w14: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ فعلا که داماد رفته گل بچینه لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ نه اسی قراره یکیشونو بگیره ........عروسی افتادیم:4chsmu1: :ws28: تا چهارتا که شرعیه....4 تاشونو بگیره بهتره ها هر روز از سیمای یکیشون لذت میبره فقط ممکنه دوتای دیگه حسودی کنن لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ واییییییییییییییییییی دل و رودم بهم ریخت لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ شما اگه برقصی همه رو به رقص وادار می کنی :w14: :ws17::ws17:عروس باید ببوسه شادومادو لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ چی میگن اینا !!!!!!!!!! کی داماده ،کی عروس،کی عاقده ،کی رقاص ؟؟!!! لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ چی میگن اینا !!!!!!!!!! کی داماده ،کی عروس،کی عاقده ،کی رقاص ؟؟!!! داماد تویی عروسا که عکسشون صفحه اوله رقاصم منم لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ جمع کنین بابا....... من زن خوشگل نمیخوام. اینها همه ابرو کمون و دلبرند. مردهای نامحرم همش تو سطح شهر دید میزنن زنم را...... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده