کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ ایده آلیست بودن چیزی نیست که نشه کنترلش کرد همه این تصورات فقط فکر شما هستند و کنترل افکار هم دست خود شخصه اولش سخته اما راه کنترل داره فقط کافیه با یه جمله شروع کنی و این پیش داوری رو بذاری کنار همه اینها ناشی از افکار منفیه اگه سعی کنی بهشون فکر نکنی می بینی که زندگی همیشه آرزوهاش نرسیدنی نیست می دونی این بحثیه که همیشه با اطرافیانم دارم...تعریفی که من از یه مرد دارم رو تا به حال ندیدم...چیزی که من دنبالشم یه موجود خارق العاده نیست اما نمی دونم چرا نیست... 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ می دونی این بحثیه که همیشه با اطرافیانم دارم...تعریفی که من از یه مرد دارم رو تا به حال ندیدم...چیزی که من دنبالشم یه موجود خارق العاده نیست اما نمی دونم چرا نیست... چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید شاید هم هست تو پیداش نکردی هنوز زوده واسه اینکه بگی نیست! 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید شاید هم هست تو پیداش نکردی هنوز زوده واسه اینکه بگی نیست! مرسی از همراهیت...من امیدوارم ولی نه خیلیییی... 1 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من دلیل عمده ی این ترس و مشکل داشتنمو با ازدواج می دونم ،من بیش از حد ایده آلیستم و دنبال چیزی میگردم که می دونم وجود نداره... آنکه یافت می نشود آنم آرزوست 1 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ با تشکر از پری دریایی و کتایون موضوع خوبی به نظرم داره شروع میشه اگه طرفین موافق باشن کتایون خانوم رو یک روان شناسی کنیم . استاد روان شناسی هم داریم( پری دریایی). کتایون خانوم اگه موافقید . به این صورت شروع می کنیم.: شما خود را یک ایدالیسم می دانید . می شه اون مرد ایده التون رو دقیق ترسیم کنید یعنی بگید باید چه مردی باشه. 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ با تشکر از پری دریایی و کتایون موضوع خوبی به نظرم داره شروع میشه اگه طرفین موافق باشن کتایون خانوم رو یک روان شناسی کنیم . استاد روان شناسی هم داریم( پری دریایی).کتایون خانوم اگه موافقید . به این صورت شروع می کنیم.: شما خود را یک ایدالیسم می دانید . می شه اون مرد ایده التون رو دقیق ترسیم کنید یعنی بگید باید چه مردی باشه. من موافقم کاملا... مرد ایده آل من موجود خاصی نیست...آدمی که منو درک کنه کسی که احتیاج نداشته باشم خیلی چیزا رو براش توضیح بدم...کسی که از لحاظ روحی به من نزدیک باشه... 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ با تشکر از پری دریایی و کتایون موضوع خوبی به نظرم داره شروع میشه اگه طرفین موافق باشن کتایون خانوم رو یک روان شناسی کنیم . استاد روان شناسی هم داریم( پری دریایی).کتایون خانوم اگه موافقید . به این صورت شروع می کنیم.: شما خود را یک ایدالیسم می دانید . می شه اون مرد ایده التون رو دقیق ترسیم کنید یعنی بگید باید چه مردی باشه. دوست عزیز من به هیچ عنوان استاد نیستم من هم مثل یک دوست شاید بتونم به خاطر رشته ام نظرات متفاوتی بدم اما یه چیزی رو باید در نظر گرفت اینکه روانشناسی یا مشاوره معمولا در جمع عمومی (به این شکل صورت نمی گیره)خب مشخصه علت هم رعایت حقوق و حریم خصوصی شخص مراجعه چون ممکنه جواب ها به شکلی که در حریم خصوصی افراد مطرح می شن مطرح نشه اما در کل می شه این بحث رو به شکل گفتگو دنبال کرد از پیگیری خوب شما ممنون کتایون جان من هم دوست دارم نظرت رو بدونم اما اگه فکر می کنی نمیشه بیان کرد عیبی نداره 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من موافقم کاملا... مرد ایده آل من موجود خاصی نیست...آدمی که منو درک کنه کسی که احتیاج نداشته باشم خیلی چیزا رو براش توضیح بدم...کسی که از لحاظ روحی به من نزدیک باشه... مورد هاشو می تونی بگی؟ اول از همه از خودت اینکه چه مواردی برات مهمه؟ مواردی که در خودت احساس می کنی و می گی که می خوای اونم شبیه به تو باشه بعد انتظاراتت از داشته هاش و ... 1 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من موافقم کاملا... مرد ایده آل من موجود خاصی نیست...آدمی که منو درک کنه کسی که احتیاج نداشته باشم خیلی چیزا رو براش توضیح بدم...کسی که از لحاظ روحی به من نزدیک باشه... از اینکه اعلام آمادگی کردید ممنون اینکه گفتید آدمی میشه فهمید که منظورتون یک شخص بشری است نه یک موجود تخیلی . پس یک انسان با تمام ویژگیهای انسانی . یعنی این انسان میتونه خشمگین بشه میتونه خسته بشه . میتونه ناراحت بشه. میتونه ..... اینکه از لحاظ روحی به شما نزدیک باشه امکان نداره بلکه منظورتون رفتار و احساس است. یعنی رفتارهایی مثل خودتون داشته باشه و احساساتی همانند شما داشته باشه. اگه تمایل دارید برخی از رفتارها و احساساتتون رو بیان کنید. 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی دوستان... خوشبختانه من ادم راحتی ام و از بیان تجربه هام هراسی ندارم... من یک بار تو زندگیم احساس کردم که این فرد مورد نظرمو پیدا کردم... این خصوصیات رو داشت که فکر میکردم می تونم تا ابد دوسش داشته باشم... اول از همه این که منو می پرستید...حاضر بود هر کاری واسه خوشحالیه من بکنه...هر کاری... بی نهایت مهربون بود اون قدر که همه ی اطرافیانم تعجب می کردن... دیدگاهش به زندگی همون جوری بود که من می خواستم...ارامش براش حرف اول بود...هیچکس رو به من ترجیح نمیداد...رابطه مون جوری بود که همه چیز رو با هم در میون میذاشتیم یه کمک فکری فوق العاده بود برام... اما............... اما اینا همش توی یک سال و نیم اول بود...بعدش همه چی عوض شد...سرد شده بود...من نمی فهمیدم چرا...بهم نمیگفت... لان به این فکر میکنم که وقتی اون ادم تونست این جوری بشه پس بقیه شون حتما به مراتب بدترن... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی دوستان... خوشبختانه من ادم راحتی ام و از بیان تجربه هام هراسی ندارم... من یک بار تو زندگیم احساس کردم که این فرد مورد نظرمو پیدا کردم... این خصوصیات رو داشت که فکر میکردم می تونم تا ابد دوسش داشته باشم... اول از همه این که منو می پرستید...حاضر بود هر کاری واسه خوشحالیه من بکنه...هر کاری... بی نهایت مهربون بود اون قدر که همه ی اطرافیانم تعجب می کردن... دیدگاهش به زندگی همون جوری بود که من می خواستم...ارامش براش حرف اول بود...هیچکس رو به من ترجیح نمیداد...رابطه مون جوری بود که همه چیز رو با هم در میون میذاشتیم یه کمک فکری فوق العاده بود برام... اما............... اما اینا همش توی یک سال و نیم اول بود...بعدش همه چی عوض شد...سرد شده بود...من نمی فهمیدم چرا...بهم نمیگفت... لان به این فکر میکنم که وقتی اون ادم تونست این جوری بشه پس بقیه شون حتما به مراتب بدترن... ببخشید کتایون جان اما من فکر میکنم اشتباه فکر میکنی و ببخشید که تو بحث روانشناسیتون دخالت کردم اینجور ادمها کم پیدا میشن که یه نفر رو اینقدر دوست داشته باشن و هر کاری واسش بکنن خیلی روح حساسی دارن یه پسر که واقعا عاشق شده و اینجوری رفتار میکنه که شما میگی ، خیلی کار بزرگی کرده ، اما نگه داشتن این عشق دیگه به عهده شماست این شما هستی که با محبتهای متقابل و گفتن جملات عاشقانه و خیلی کارا که خانوما بهتر میدونن باید عشق اونو به خودت بیشتر کنی من تصورم اینجوریه که این شخص به این نتیجه رسیده که اشتباه کرده . چون به ارامشی که واسه خودش متصور شده بوده نرسیده و تو خودش شکست خورده من فکر میکنم یه مرد عاشق خیلی بیشتر از یه دختر عاشق نیاز به محبت داره و البته اینم بگم که یه سری نیازها هم هست که بهتر دوستان در موردش حرف بزنن چون من که رونشناس نیستم امیدوارم ناراحتت نکرده باشم کتایون خانوم . اگه ناراحت شدی بگو یه تست هوش بگم حل کنی 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ ببخشید کتایون جان اما من فکر میکنم اشتباه فکر میکنی و ببخشید که تو بحث روانشناسیتون دخالت کردماینجور ادمها کم پیدا میشن که یه نفر رو اینقدر دوست داشته باشن و هر کاری واسش بکنن خیلی روح حساسی دارن یه پسر که واقعا عاشق شده و اینجوری رفتار میکنه که شما میگی ، خیلی کار بزرگی کرده ، اما نگه داشتن این عشق دیگه به عهده شماست این شما هستی که با محبتهای متقابل و گفتن جملات عاشقانه و خیلی کارا که خانوما بهتر میدونن باید عشق اونو به خودت بیشتر کنی من تصورم اینجوریه که این شخص به این نتیجه رسیده که اشتباه کرده . چون به ارامشی که واسه خودش متصور شده بوده نرسیده و تو خودش شکست خورده من فکر میکنم یه مرد عاشق خیلی بیشتر از یه دختر عاشق نیاز به محبت داره و البته اینم بگم که یه سری نیازها هم هست که بهتر دوستان در موردش حرف بزنن چون من که رونشناس نیستم امیدوارم ناراحتت نکرده باشم کتایون خانوم . اگه ناراحت شدی بگو یه تست هوش بگم حل کنی نه مسعود این حرفا چیه...مرسی که نظر دادی... اما اینو واقعا صادقانه میگم که اوایل رابطه مون تا تونستم حالشو گرفتم یعنی اون قدرا دوسش نداشتم اون موقع...اما به مرور همه چیز تغییر کرد...ازون به بعد دیگه هیچی براش کم نذاشتم همیشه ام میدیدم که از رابطه مون راضیه... اما یه چیزی رو بگم این جا شایدم درست نباشه اما من بارها به این جمله رسیدم که عشق مردا تاریخ انقضا داره متاسفانه... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ نه مسعود این حرفا چیه...مرسی که نظر دادی...اما اینو واقعا صادقانه میگم که اوایل رابطه مون تا تونستم حالشو گرفتم یعنی اون قدرا دوسش نداشتم اون موقع...اما به مرور همه چیز تغییر کرد...ازون به بعد دیگه هیچی براش کم نذاشتم همیشه ام میدیدم که از رابطه مون راضیه... اما یه چیزی رو بگم این جا شایدم درست نباشه اما من بارها به این جمله رسیدم که عشق مردا تاریخ انقضا داره متاسفانه... ببین من شخصا همچین تاریخی تو تئوری هام تعریف نکردم کتایون جان اما نمیدونم شاید وجود داره و من خبر ندارم . ببین واسه ادامه ی یه رابطه واسه مدت طولانی باید رابطه 2 طرفه راضی کننده باشه و از همه جهت من فکر میکنم که تو یه رابطه ی دوستانه ی بین 2ختر و پسر بعضی نیازا برطرف نمیشه و به همین دلیل عشق پایدار نمیمونه اما تو ازدواج میبینی خیلی سال عاشق هم میمونن اگه بگب عشق ازدواج هم تاریخ داره واسه پسرا اصلا موافق نیستم :167: چون این یکی رو دیگه کامل واسه خودم تئوری تعریف کردم 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ ببین من شخصا همچین تاریخی تو تئوری هام تعریف نکردم کتایون جان اما نمیدونم شاید وجود داره و من خبر ندارم . ببین واسه ادامه ی یه رابطه واسه مدت طولانی باید رابطه 2 طرفه راضی کننده باشه و از همه جهت من فکر میکنم که تو یه رابطه ی دوستانه ی بین 2ختر و پسر بعضی نیازا برطرف نمیشه و به همین دلیل عشق پایدار نمیمونه اما تو ازدواج میبینی خیلی سال عاشق هم میمونن اگه بگب عشق ازدواج هم تاریخ داره واسه پسرا اصلا موافق نیستم :167: چون این یکی رو دیگه کامل واسه خودم تئوری تعریف کردم باور کن من تا امروز نمونه های زیادی رو دیدم...واسه همینم دیگه نمیخوام و نمی تونم به ازدواج فکر کنم چون عشق تا زمانی قشنگه که تازگی داره . مردا به مرور زمان همه چی واسشون عادی میشه...نمیگم همه این جورین اما درصد بالایی رو شامل میشه این حرف من... 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ عامل شکل گیری ازدواج میتونه عشق و دوستی باشه اما این زندگی بر پایه همون احترام متقابل به سلایق، خانواده ، اعتقادات و غیره و باور یکدیگر باشه..... اشتباه بسیاری افراد اینه که با هدف تغییر همسر خود وارد زندگی مشترک میشن !!! هر کسی رو همونطور که هست بپذیر و دوست بدار 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ باور کن من تا امروز نمونه های زیادی رو دیدم...واسه همینم دیگه نمیخوام و نمی تونم به ازدواج فکر کنم چون عشق تا زمانی قشنگه که تازگی داره . مردا به مرور زمان همه چی واسشون عادی میشه...نمیگم همه این جورین اما درصد بالایی رو شامل میشه این حرف من... وای بر اون شخصی که بخواد چندبار و پی در پی عاشق بشه عشق که دیگه بازیچه نیست البته میدونم واسه بعضی ها هست یعنی چی تازگی داشته باشه کتایون ؟ البته شاید من خیلی رویا پردازانه و تئوریک دارم به قضیه نگاه میکنم و از واقعیت دورم نمیدونم اما انسانهای واقعی همیشه وجود دارن و هیچوقت هم تموم نمیشن البته این قضیه عشق بعد از ازدواج هم مقوله جالبیه که تازگی درگیرش شدم ! خیلی خوبه که به همه تعمیم ندادی حرفتو پس یعنی هنوز امید داری 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ عامل شکل گیری ازدواج میتونه عشق و دوستی باشه اما این زندگی بر پایه همون احترام متقابل به سلایق، خانواده ، اعتقادات و غیره و باور یکدیگر باشه..... اشتباه بسیاری افراد اینه که با هدف تغییر همسر خود وارد زندگی مشترک میشن !!! هر کسی رو همونطور که هست بپذیر و دوست بدار منم میگم همیشه که " منو تو نباید ما بشیم " بلکه باید 2 تا در کنار هم بشیم 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ وای بر اون شخصی که بخواد چندبار و پی در پی عاشق بشه عشق که دیگه بازیچه نیست البته میدونم واسه بعضی ها هست یعنی چی تازگی داشته باشه کتایون ؟ البته شاید من خیلی رویا پردازانه و تئوریک دارم به قضیه نگاه میکنم و از واقعیت دورم نمیدونم اما انسانهای واقعی همیشه وجود دارن و هیچوقت هم تموم نمیشن البته این قضیه عشق بعد از ازدواج هم مقوله جالبیه که تازگی درگیرش شدم ! خیلی خوبه که به همه تعمیم ندادی حرفتو پس یعنی هنوز امید داری همیشه به خودم میگم کاشکی یه 50 سال زودتر به دنیا میومدم...شاید ادمای اون موقع بهتر بودن... عشق بعد از ازدواج برای آدمایی مثل من کاربرد نداره متاسفانه، واسه همینم تا حالا جلوی همه وایسادم و دلم نمیخواد چیزی رو که بهش اعتقاد ندارم امتحان کنم... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ همیشه به خودم میگم کاشکی یه 50 سال زودتر به دنیا میومدم...شاید ادمای اون موقع بهتر بودن... عشق بعد از ازدواج برای آدمایی مثل من کاربرد نداره متاسفانه، واسه همینم تا حالا جلوی همه وایسادم و دلم نمیخواد چیزی رو که بهش اعتقاد ندارم امتحان کنم... هر دورانی مشکلات خاص زمان خودشو داره هر جا که هستی و در هر زمانی و هر حالتی از زندگیت لذت ببر خدا همیشه بزرگتر از مشکلاته اره هیچوقت به چیزی که اعتقاد نداری تن در نده چون حتما پشیمون میشی فکر میکنم یه جروایی داری با زندگی میجنگی . با زندگی زندگی کن کتایون 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ هر دورانی مشکلات خاص زمان خودشو دارههر جا که هستی و در هر زمانی و هر حالتی از زندگیت لذت ببر خدا همیشه بزرگتر از مشکلاته اره هیچوقت به چیزی که اعتقاد نداری تن در نده چون حتما پشیمون میشی فکر میکنم یه جروایی داری با زندگی میجنگی . با زندگی زندگی کن کتایون نه مسعود من عاشق زندگیم خیالت راحت... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده