shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ تا شنبه باید باز باشه چی میگی ؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ تا شنبه باید باز باشه چی میگی ؟:w00: خب ببنده مگه چی می شه؟؟؟؟؟:4chsmu1::w42: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ نباید ببنده مگه دست خودشه........تا شنبه وقت قانونیشه........ اصلا پاکش کن ببندش بمن چه:w00: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ نباید ببنده مگه دست خودشه........تا شنبه وقت قانونیشه........اصلا پاکش کن ببندش بمن چه:w00: نازی نازی ... حالا عصبانی نشو ...:aghosh: فقط به خاطر سفیدبرفی .. تا جمعه شب صبر می کنیم ... 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ واقعاً دوستان کاراشون خیلی جالبه! آدم میمونه که کدومارو انتخاب کنه... قبول نیست نباید پاسارگاد تو مسابقه شرکت داده می شد معلومه همه بهش رای میدن من که دلم نیومد رای ندم خوب انصافاً زاویه عکسو موقعیت نورش خیلی گشنگه....:smiley (18): لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ این تاپیک واسه استان اصفهانه اون یکی واسه فارس؟ یه 33 پل اصفهان اونور بود، اونم میفرستادی اینور جاشو با آرامگاه کوروش عوض میکردی دیگه تکمیل بود دوستان بیاین اینجا هم رای بدین ... مرسی عزیزم QUOTE] بله ... تاپیک مسابقه باید همش بیاد بالا ... مخصوصاَ مسابقه شماره 2 اون یکی رو آپ نمیکنی شیطون ؟ منم شرکت کرده بودم پس کو عکس من:banel_smiley_52: اینجاست نظرسنجی شماره 1 دومین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع بناهای تاریخی خب دوستان رای دادید؟ تاپیکمو ببندم؟ تا شنبه باید باز باشه چی میگی ؟:w00: نباید ببنده مگه دست خودشه........تا شنبه وقت قانونیشه........اصلا پاکش کن ببندش بمن چه:w00: کلک عکس خودت اونوره اینو ببنده ...پاک کنه... رقیب کمتر زندگی بهتر 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اون یکی رو آپ نمیکنی شیطون ؟ نه دیگه ...اون یکی آپه ... 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ تاپیک آپ... بدو بیا رای بده...:w14: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ ببخشید؟؟ این حرکات چیه؟ صرفا جهت آپ نگه داشتن تاپیک بود گفتم بیکار نباشیم کمی حرکات موزون انجام بدیم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی هم خوب ... اینجا داره برف می باره ... 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی هم خوب ... اینجا داره برف می باره ... اینجا یعنی کجا؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اینجا یعنی کجا؟ تهران ...پشت پنجره اتاق ... 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ تهران ...پشت پنجره اتاق ... آره داره میاد کلی ذوق کردم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اینجا داره برف می باره ... خوش به حالتون...اینجا که فقط یه بار اونم یه سانت برف اومد... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ خوش به حالتون...اینجا که فقط یه بار اونم یه سانت برف اومد... نازی نازی ... اینجا نیم ساعت میباره ... یهو خورشید از پشت ابرا میاد بیرون ... هر چی بوده آب میشه ... راستی چند نفر اول امتیاز می گیرن؟ 5 نفر؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده