partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ ایول پرتو اینجارو هم آپ نگه میداره بله ... تاپیک مسابقه باید همش بیاد بالا ... مخصوصاَ مسابقه شماره 2 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ بله ... تاپیک مسابقه باید همش بیاد بالا ... مخصوصاَ مسابقه شماره 2 آی شولوخ عکس خودتم اینجاست؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ آی شولوخ عکس خودتم اینجاست؟؟؟ چه بگویم ... رقابت بسی تنگاتنگ است ... 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چه بگویم ... رقابت بسی تنگاتنگ است ... آی شولوخ امیدوارم عکست تو انتخابای من باشه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ منم رای دادممممممممممم چقد عکس آخر آدمو ناراحت میکنه 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چقد عکس آخر آدمو ناراحت میکنه خیلییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ ma ham dar sarneveshte akase anjonam sahim shodim :camera2: 1 لینک به دیدگاه
اذین25 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ منم شرکت کرده بودم پس کو عکس من:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ منم شرکت کرده بودم پس کو عکس من:banel_smiley_52: شاید اینجاست .. :JC_thinking: مهم :نظرسنجی: نظرسنجی شماره 1 دومین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع بناهای تاریخی ( 1 2 3) می تونی به 3 تصویر رای بدی ... 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ 1 :flowerysmile: 2 :flowerysmile: 6 :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سلام بر همه فقط 3 و 4 انتخاب شدن!! بقیه به نظرم ضعیف بودن!!:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ قبول نیست نباید پاسارگاد تو مسابقه شرکت داده می شد معلومه همه بهش رای میدن من که دلم نیومد رای ندم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ قبول نیست نباید پاسارگاد تو مسابقه شرکت داده می شد معلومه همه بهش رای میدن من که دلم نیومد رای ندم دقیقا برا همین من بهش رای ندادم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خب دوستان رای دادید؟ تاپیکمو ببندم؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده