Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ نظرسنجی شماره 2 دومین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع بناهای تاریخی ( نظرسنجی شماره 1 دومین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع بناهای تاریخی ) رای گیری به صورت انتخاب چندگانه هست ...حداکثر به 3 عکس رای بدهید. از 11 عکس زیر به کدام 3 عکس رای میدهید ؟ عکس شماره 1 : پل تاریخی دزفول ------------------------------------ عکس شماره 2 : پل خواجو - اصفهان ------------------------------------ عکس شماره 3 : آرامگاه حافظ - شیراز ------------------------------------ عکس شماره 4 : سی و سه پل - اصفهان ------------------------------------ عکس شماره 5 : خانه ای تاریخی ! - فارس ------------------------------------ عکس شماره 6 : مسجد امام - اصفهان 24 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ عکس شماره 7 : مسجد شیخ لطف الله - اصفهان ------------------------------------ عکس شماره 8 : میدان سن پیتر - واتیکان ------------------------------------ عکس شماره 9 : آرامگاه کوروش کبیر - پاسارگاد ------------------------------------ عکس شماره 10 : پارلمان وین ------------------------------------ عکس شماره 11 : سی و سه پل - اصفهان 20 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ کاش عکسام پاک نشده بود من فقط شش تا عکس میبینم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ کاش عکسام پاک نشده بود من فقط شش تا عکس میبینم الان 11 تا میبینی اینجا هم هست : مهم :نظرسنجی: نظرسنجی شماره 1 دومین مسابقه عکس با دوربین شخصی-موضوع بناهای تاریخی 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من به شماره های 1و4و11 رای دادم. اما با دیدن عکس شماره 11 ، خیلی دلم گرفت..... 5 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر من میتونستن بهتر از این گرفته بشن با این حال به دوتاش رای دادم دوستان موفق باشن 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ درود زیبا بودن من میخواستم از این 11 تا 11 تا رو هم بزنم گشنگ بودن همه 3 ، 4 ، 8 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ همه قشنگ بودن ولی بجز 3بقیه زاویه مناسب انتخاب نکرده بودن واسه عکسشون 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ این تاپیک واسه استان اصفهانه اون یکی واسه فارس؟ یه 33 پل اصفهان اونور بود، اونم میفرستادی اینور جاشو با آرامگاه کوروش عوض میکردی دیگه تکمیل بود 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دوستان بیاین اینجا هم رای بدین ... 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من به 8 رای دادم چون خارجه بود 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دست همگی درد نکنه من به 3و 4 و9 رای دادم ارامگاه حافظو عشق است 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دوستان بیاین اینجا هم رای بدین ... ایول پرتو اینجارو هم آپ نگه میداره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده