رفتن به مطلب

چقدربه خدا اعتقاد داری؟

ارسال های توصیه شده

کوهنوردی میخواست ازبلندترین کوه بالابرود اماازآنجاکه افتخارکاررافقط برای خودمیخواست تصمیم گرفت به تنهایی ازکوه بالابرودشب بودومردهیچ جارانمیدیدابرروی ماه وستاره هارا پوشانده بوددرحال بالارفتن ازکوه بودکه پایش لیزخوردوازکوه پرت شددرحال سقوط فقط سیاهی جلوی چشمانش میدیدواحساس وحشتناکی اورادرخودفراگرفت.

درآن لحظه فقط رویدادهای خوب وبدزندگیش به یادش آمد باخودفکرکردچقدربه مرگ نزدیک است ناگهان احساس کردطنابی دورکمرش بسته شدودرمیان زمین وآسمان معلق ماند.،،،،

درآن لحظه چاره ای برایش نماندجزآنکه فریاد بزند: خدایا کمکم کن!

صدای پرطنینی ازآسمان شنیده شد: ((چه میخواهی؟))

مرد گفت نجاتم بده!!!

نداآمدواقعااعتقادداری که میتوانم نجاتت دهم؟

مردگفت البته که باوردارم!نداآمد: پس طنابی که دورکمرت بسته شده راپاره کن!!!

مردلحظه ای مکث کردوازترسش جرأت نکردطناب رارهاکند!گروه نجات روزبعدجنازه کوهنوردی یخزده راپیداکردندبدنش ازطناب آویزان بودوبادستهایش طناب رامحکم گرفته بوددرحالی که تنهایک متر اززمین فاصله داشت!!!

• Like 9
لینک به دیدگاه

من به خدایی که به انسانها کمک کنه و به آنها اعتماد به نفس برای غلبه بر مشکلات بده اعتقاد دارم.

اما به خدایی که مخالفان خودش را به رگبار گلوله و شمشیر ببنده و برای آنها خط و نشان بکشه که آن دنیا،بیچاره ات میکنم و میسوزنمتو،تو قیر داغ میذارمت،به هیچ وجه اعتقاد ندارم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

من به این داستان کاری ندارم ، اما خیلی زیاد به خدا اعتقاد دارم و مطمئنم که همیشه کنارمه . اگه با خدا دوست باشی احساس منو درک میکنی .

... ( کلی نوشتم که سانسور شد )

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم به یه خدای مهربون اعتقاد دارم .

خدایی که همیشه هست و کمک میکنه .

خودشو درگیر گیر دادن به مو و ... نمیکنه .

چون درگیر مهربونی کردنه .

• Like 6
لینک به دیدگاه
من به خدایی که به انسانها کمک کنه و به آنها اعتماد به نفس برای غلبه بر مشکلات بده اعتقاد دارم.

اما به خدایی که مخالفان خودش را به رگبار گلوله و شمشیر ببنده و برای آنها خط و نشان بکشه که آن دنیا،بیچاره ات میکنم و میسوزنمتو،تو قیر داغ میذارمت،به هیچ وجه اعتقاد ندارم.

خدا اونیه که تو قلیته و بهت هیچوقت دستور نمیده ، دوسته باهت . به اون اعتقاد داشته باش

• Like 4
لینک به دیدگاه
ما هم زياد فرياد زديم - اي كاش ما هم يه ندايي مي شنيديم

این ندا رو نمیشه شنید ، باید حس کرد ، نه با عقل بلکه با تمام وجود :w16: :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

این جمله که زیاد کاربر ها تو اینجور تاپیک ها تکرار میکنند این هست که

من از صمیم قبل به خدا اعتقاد دارم.

اخه چیزی عجیبی نیست اخه.

مثل این میمونه یکی بگه من یک انسان همه چی خوار هستم.

حالا یکی بیاد بگه من گیاه خوارم خوب نکته جالبی هست.

ولی دیگه کسی که هم گوشت میخوره و گیاه میخوره که نمیاد بگه من همه چی خوار هستم.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...