رفتن به مطلب

پایان ســـــــــال و پایـــــــــــــان کدورت

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 105
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چرا آبروی یک کاربر را میخوای ببری بگو ببینم حالا کیا هستن ؟؟؟

فضول درد گرفتم...یعنی این چهر نفر خوشبخت که نامشان اعلام میشه کیه..کیـــــــــــــه؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
چون تو جهان سوم فقط این اتفاق میوفته

که برای مصالحه بحث بشه ؟! :banel_smiley_4:

تاپیک ، تاپیک رفع کدورت بود دیگه ...:ws52:

برای رفع کدورت هم معمولا بر سر موضوعی که باعث ناراحتی دو طرف شده بحث صورت می گیره حالا یا این بحث نتیجه داره یا خیر :ws37:

تا جایی که من می دونم همه جای دنیا به این صورته .... :w16:

.

• Like 1
لینک به دیدگاه

بابـــــــــــا بحث دیگه سر چیه ؟؟

هنوز بیخیال نشدین سپیده جان من جهان سوم عزیز بیخیال این حرفها

جدا بدون شوخی من از سپیده معذرت خواستم گلم بهش دادم، دوستان(danielo)دو بهم زن :1238:تموم شد عین جهان اولی ها ما رفع کدورت کردیم تا کور شه چشم حسود...(شوخی کردم حالا به این دوستمم بر میخوره میاد میگه حسود خودتی جهان سومی عقب مونده) ...

بیا بگو ....بگو دیگه ...منتظرما:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بابـــــــــــا بحث دیگه سر چیه ؟؟

هنوز بیخیال نشدین سپیده جان من جهان سوم عزیز بیخیال این حرفها

جدا بدون شوخی من از سپیده معذرت خواستم گلم بهش دادم، دوستان(danielo)دو بهم زن :1238:تموم شد عین جهان اولی ها ما رفع کدورت کردیم تا کور شه چشم حسود...(شوخی کردم حالا به این دوستمم بر میخوره میاد میگه حسود خودتی جهان سومی عقب مونده) ...

بیا بگو ....بگو دیگه ...منتظرما:icon_gol:

:banel_smiley_4:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

به تعداد کسانیکه از من متنفر شده اند،باز هم افزوده شد......

کم کم دارم به این نتیجه میرسم که دیگر با هیچکس شوخی نکنم.....

لینک به دیدگاه
من غیر چن نفر از هیشکی متنفر نیستم همتونو بخشیدم:ws3:

کیا هستند آن چند نفر،شفاف سازی کنید لطفا.....

انتهای ساله ها. :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

من خدا رو شكر از كسي بدي نديدم.از هيشكي هم دلخور نيستم الا خودم......سال خوبي داشتم اما كارهايي كردم كه شايد اگه نميكردم بهتر بود و كارهايي نكردم كه اگه ميكردم حتما" بهتر بود.

• Like 4
لینک به دیدگاه

من در انجمن با کسی مشکل ندارم .غیر از 2 نفر که نمیتونم تحملش کنیم.

یکی بیتاب که البته ازش متنفر نیستم.ا

البته یک نفر دیگه هست که همتون میدونید کی هست و وارد جزئیات نمیشم.

در ضمن از همه بچه های باشگاه معذرت میخوام .اگر پستی از من بود که باعث ناراحتی افراد شد.معذرت میخوام.

اگر پست مذهبی دادم که باعث ازار کاربران سایت شد.باز هم ازشون معذرت میخوام.

در کل از کاربرهایی که از دست من حتی یک کوچولو ناراحت شدند ازشون میخوام که به من بگند تا ازشون معذرت بخوام.شرمنده همشون هستم و دست همشون را میبوسم.

به قول معروف مستی و راستی

• Like 7
لینک به دیدگاه
:ws52:من كه تازه وارد انجمن شدم و اگه حرفي زدم كه دوستان ناراحت شدن معذرت ميخوام در ضمن چون با آقا داريوش و محسن88 همكار هستم ممكن هستش كاري كرده باشم كه همكارام از من دلگير باشن كه از اينجا ازشون عذر ميخوام و براي تمام بچه هاي انجمن آرزوي موفقيت در تمام مراحل زندگيشون از خداوند خواستارم :ws21:
  • Like 7
لینک به دیدگاه

من كه هيچ چيزي از هيچ كسي به دل نميگيرم و نگرفته م، اميدوارم متقابلاً هم همينطور باشه، و كسي رو نرنجونده باشم، كه اگر اينطور بوده باشه، مطمئناً ناخواسته بوده، و همينجا عذر ميخوام؛ و منت ميذارن اگه به خودم بگن كه هم از دلشون دربيارم و هم رفتارمو اصلاح كنم و ديگه تكرارش نكنم...

سال خوبي داشته باشيد :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من از هیچکی متنفر نیستم و ناراحت نیستم و اگرم شده باشم فرداش فراموشش کردم و ...تِمــــــــام!:smiley (18):

ولی هرکسی از دستم ناراحت شده...بدونه از قصد نبوده و من ازش معذرت میخوام و ممنون میشم به خودم بگه تا رسما عذرخواهی کنم و دیگه اون کارو نکنم :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من از هیچکی متنفر نیستم و ناراحت نیستم و اگرم شده باشم فرداش فراموشش کردم و ...تِمــــــــام!:smiley (18):

ولی هرکسی از دستم ناراحت شده...بدونه از قصد نبوده و من ازش معذرت میخوام و ممنون میشم به خودم بگه تا رسما عذرخواهی کنم و دیگه اون کارو نکنم :icon_gol:

من از دستت خیلی ناراحتم. :banel_smiley_4:

بگو اشتباه کردم،منو ببخش سرورم.......

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...