رفتن به مطلب

بهترين نوع سرمايه گذاري سودآور در حال حاضر چيست ؟

ارسال های توصیه شده

سلام

بچه ها به نظر شما در حال حاضر با توجه به تمام شرايط موجود بهترين نوع سرمايه گذاري مادي براي افرادي مثل من و شما يعني با يه پول نچندان زياد ،‌ مثلا دست بالا 10 مليون چي هست ؟

بورس ؟

سهام ؟‌

سكه و طلا ؟

زمين ؟

زعفرون !‌؟

بانك ؟

شراكت ؟

تجارت ؟

...

10057707_1.jpg10057715_1.jpg10057713_1.jpg10057716_1.jpg

به طور تقريبي اگر در يك خانواده ي متوسط خودمون رو فرض كنيم ،‌ به احتمال زياد پدرمون بايد يه مقدار پولي رو براي من و شما ( حالا با هر عنواني ؛‌مثلا براي ازدواج ،‌جهيزيه ،‌تحصيل ،‌كمك يا هرچيز )‌ كنار گذاشته باشه ؛‌ به نظر شما بهتر نيست با اين پدرهاي دوست داشتني صحبت كنيم ،‌به طور مستقل و يا با كمك اونها اين پول رو از سكون و ركود در بياريم و يه گوشه اي براي ْآيندمون سرمايه گذاري كنيم ؟ حالا به نظر شما چه نوع سرمايه گذاري مي تونه بهتر باشه و خلاصه هرچي بتونيد موشكافانه تر توضيح بديد بيشتر ممنون ميشم .

شادي يكايكتون آرزوست :dancegirl2::icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

اگر واقعیت را میخواهین،آدم فروشی و نامردی و عضویت در یک سری نهادها،بالاترین سود را در این مملکت داره.

اما اگه بیخیال این موارد بشین،اگر در گذشته سکه طلا میخردین الان خیلی بُرد کرده بودید.

در حال حاضر هم تنها راه مطمئن آغاز یک حرکت تولیدی خلاقانه است که فقط از آن شما باشد و شما یک خواسته اساسی مورد نیاز جامعه را تامین کنین.

• Like 10
لینک به دیدگاه
اگر واقعیت را میخواهین،آدم فروشی و نامردی و عضویت در یک سری نهادها،بالاترین سود را در این مملکت داره.

اما اگه بیخیال این موارد بشین،اگر در گذشته سکه طلا میخردین الان خیلی بُرد کرده بودید.

در حال حاضر هم تنها راه مطمئن آغاز یک حرکت تولیدی خلاقانه است که فقط از آن شما باشد و شما یک خواسته اساسی مورد نیاز جامعه را تامین کنین.

ممنون بابت پاسخ ؛‌ اسي جان مي توني چند ايده براي اين كارآفريني كه گفتي به من بدي ؟

مثلا بيا با هم خواسته هاي اساسي مورد نياز جامعه كه برآوري اون ها با توجه به شرايط و توان ما مقدور هست رو پيدا كنيم :w16::ws33:

• Like 4
لینک به دیدگاه

مثلا بيا با هم خواسته هاي اساسي مورد نياز جامعه كه برآوري اون ها با توجه به شرايط و توان ما مقدور هست رو پيدا كنيم :w16::ws33:

الان مهمترین خواسته ایرانی ها ، شکمشان است. :icon_pf (34):

اگر بتونین،شعبه ای از تولید غذاهای ارزان و با کیفیت در محلی که نمونه اش نیست بزنید،سود میکنین.

مثلا اگر بتوانین فست فود به سبک مک دونالد تولید کنین،که تو ایران خیلی خیلی کمه.

• Like 7
لینک به دیدگاه
الان مهمترین خواسته ایرانی ها ، شکمشان است. :icon_pf (34):

اگر بتونین،شعبه ای از تولید غذاهای ارزان و با کیفیت در محلی که نمونه اش نیست بزنید،سود میکنین.

مثلا اگر بتوانین فست فود به سبک مک دونالد تولید کنین،که تو ایران خیلی خیلی کمه.

الان مهمترین خواسته ایرانی ها ، شکمشان است.:icon_pf (34):

اين رو باهات موافقم ؛‌ حالا مي توني جاهاي خالي رو به طور تقريبي در سطح متوسط برام پر كني ؟

هزينه هاي محل ( ‌اجاره - آب و برق و گاز و .. ) .........

هزينه تكنولوژي موزد نياز (‌ مثلا فر و گاز و ماكرويو و ..‌) ‌.......

هزينه دكوراسيون محل (‌ ميز و صندلي و در و ديوار و سقف و نور و دكور و .. )‌ .........

هزينه تبليغات ......

هزينه مواد اوليه .......

هزينه نيروي متخصص و غير متخصص .......

زمان سود دهي .......

درصد اطمينان .......

زيان اوليه .......

و هر فاكتور ديگه اي كه اگه خودت به ذهنت ميرسه :ws33:

• Like 6
لینک به دیدگاه

هزينه هاي محل ( ‌اجاره - آب و برق و گاز و .. ) .........

بستگی به محل و.... داره خوب.

من که تجربه اینکارو نداشتم،اما یکی از دوستانم یک چیزی حالت
سفره خانه سنتی
درست کرد،تمامی هزینه هاش مجموعا
100 میلیون تومان
شد.

از خرید مغازه و ظروف پخت و.....،الان یک غذایی که مثلا براش 5000 تومان خرج بر میداره،15000 تومان میفروشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم با همون قضیه ی سکه خیلی موافقم ... مخصوصا الان ...

یه کار دیگم میتونه باشه البته نیاز به سرمایه ی زیادی داره ...

واردات ... مخصوصا از چین ... دلیلشم ثابت نگه داشتن قیمت دلار با وجود تورمی که هست ...

البته باید دانا باشی ... کسی رو میشناسم که از چین چیز هایی آورده و نتونسته این ور بفروشه ...

تو این مورد شم اقتصادی خیلی موثر ...

( البته من اگه خودم باشم سعی میکنم یه چیزی نیارم که هم وطنم بد بخت شه ... ار به کجا رسیده تو میدان نقش جهان اجناس چینی فروخته میشه icon_pf%20%2834%29.gif)

:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظره من بدترین کار سهامه.. چون هم باید تمامیه وقتتو بزاری و هم سرمایتو

ما خودمون قبلا تو بخش سهام بودیمم اما چیزی جز ضرر نداشته.... اما در حال حاضر بهترینش همین خرید سکه اس

چون من خودم دیروز یه سکه ای داشتم فروختم.... از پریروز تا دیروز که فروختم 4000 تومن افزایش قیمت داشته

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم شخصا با سکه خیلی موافقم. توی اوضاع فعلی راه خیلی خوبی برای حفظ و بیشتر کردن سرمایه هست. وصد البته زمین. حتی اگر شده خیلی کوچک و توی مناطق پرت.

• Like 5
لینک به دیدگاه

چرا زمین به این پر سودی رو ول کردین گیر دادین به سکه؟

سکه برای خرده پول ها

و زمین برای کلان پول ها!

البته در به منطقه مناسب حتی 10 مترش هم سوده!

ولی نه بر بیابون!!

در وهله دوم اگر هوش و توانش را دارید تجارت

دوستی را از نزدیکان پدرم می شناسم که از کارتن خوابی!

الان یکی از پولدارترین های تهران است

• Like 3
لینک به دیدگاه

درود

در حال حاضر هر چه را كه داري دو دستي بچسب

بي دغدغه ترين كار فعلا خريد اوراق مشاركت است

تا 6 ماهه ي اول سال بعد هيچ كار تجراي جديد نكن

زيرا نه تحليل گر بازاري و نهاز عواقب تحريم ها و هدفمند سازي يارانه ها مطلع

امروزه بازاري هاي قديمي نيز چندان دست به كار جديد نمي زنند زيرا درصد ريسك كار جديد در اين شرايط بسيار بسيار بالاست

زحمت و دستاورد چند ساله ي پدرت را 4 چشمي حفظ كن

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...