amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ مدیران ارشد این مدال من چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این لوح تقدیر ربطی به این نداره! پیمان،سجاد،فرناز! زودی بیاین جواب بدین... چقد لوحش کوچولوئه..... قاه قاه قاه قاه لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چقد لوحش کوچولوئه..... قاه قاه قاه قاه چیه داداش؟سیبیل کلفت کردی فک کردی خبریه؟:167: 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چقد لوحش کوچولوئه..... قاه قاه قاه قاه کی مدال گرفتین شما؟! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چیه داداش؟سیبیل کلفت کردی فک کردی خبریه؟:167: کی مدال گرفتین شما؟! دبدم یکی یه مدال چسبوندن به پروفایلشون،گفتم منم یکی بچسبونم.... چطوره؟ خوشگله؟...بهم میاد؟:smiley (18): لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چرا به مدیر محترم تالار مکانیک هیچ مدالی داده نشده ؟ لطفا به ایشون بخاطر همت بلندشون بابت خدماتی که در سمتهای مدیر ارشد انجمن و مدیر تالار عمران و مدیر تالار مکانیک داشته نشان لیاقت درجه 1 بدین لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دبدم یکی یه مدال چسبوندن به پروفایلشون،گفتم منم یکی بچسبونم.... چطوره؟ خوشگله؟...بهم میاد؟:smiley (18): لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ نیست...نیست.... مدالم نیست....چرا برش داشتی.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده