* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ نه اصلا منظورم این نبود. احتمالا فراموشی گرفتی منظورت رو متوجه شدم ، گفتی اون اندیشه آرام باید به من برسه دیگه ؛ اوکی ؟ لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ میخوای بگی حقمه دیگه، :4uboxsmiley::w14: ببین ادمین محمد، همه میگن من اندیشم آرامه نخیر...میگه اگر مث من تلاش کنی مدال میگیری....ایشششششش....چه از خود راضی! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ نخیر...میگه اگر مث من تلاش کنی مدال میگیری....ایشششششش....چه از خود راضی! من خیلی هم تلاش میکنم ایشششششششششش .... چه حسود لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ چرا من مدال اندیشه آروم ندارم؟!:JC_thinking: لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام من میخوام به سه تا از کاربرهای تالار مکانیک مدال اعطا بشه راستش تا الان فرصت نکردم 1)مدال اندیشه طلایی به CGP Planner 2)مدال دانش پژوه برتر بهF|UID 3)مدال مدیر نمونه به EVF 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ با سلاممن میخوام به سه تا از کاربرهای تالار مکانیک مدال اعطا بشه راستش تا الان فرصت نکردم 1)مدال اندیشه طلایی به CGP Planner 2)مدال دانش پژوه برتر بهF|UID 3)مدال مدیر نمونه به EVF راضی به زحمت نیستیم 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ با سلاممن میخوام به سه تا از کاربرهای تالار مکانیک مدال اعطا بشه راستش تا الان فرصت نکردم 1)مدال اندیشه طلایی به CGP Planner 2)مدال دانش پژوه برتر بهF|UID 3)مدال مدیر نمونه به EVF راضی به زحمت نیستیم با اجازه از مدیر محترم مکانیک با اعطای مدال دانش پژوه برتر به مهندس FLUID موافقت نمی کنم. ممنون 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ با اجازه از مدیر محترم مکانیکبا اعطای مدال دانش پژوه برتر به مهندس fluid موافقت نمی کنم. ممنون میدونم که کمه..ولی چه کنم ....:167: 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ میدونم که کمه..ولی چه کنم ....:167: آخه این امتحان بود تو دادی؟ متخصص سیالاتی به حساب ها!!!!!!!!!! دستم بهت برسه خودم خفت می کنم:167: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آخه این امتحان بود تو دادی؟ متخصص سیالاتی به حساب ها!!!!!!!!!! دستم بهت برسه خودم خفت می کنم:167: آقای دکتر آبروداری کنید دیگه:icon_pf (34): دانش پژوه که هستم..ساعت 4:20 بامداد دارم رفع اشکال امتحان میکنم 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آقای دکتر آبروداری کنید دیگه:icon_pf (34):دانش پژوه که هستم..ساعت 4:20 بامداد دارم رفع اشکال امتحان میکنم در هر حال! یکبار دیگه امتحان برگزار میشه در صورتیکه به حد نصاب کافی نرسی تمامی امتیازاتت ازت گرفته میشه. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ در هر حال!یکبار دیگه امتحان برگزار میشه در صورتیکه به حد نصاب کافی نرسی تمامی امتیازاتت ازت گرفته میشه. اگر شرکت نکنم؟ 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اگر شرکت نکنم؟ صلاح کشور خویش خسروان دانند. من با کسی شوخی ندارم. 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ صلاح کشور خویش خسروان دانند.من با کسی شوخی ندارم. :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: به من مدال ندیداینجوری پیش بریم..این آقا مدیر تا منو از سایت بیرون نکنه،ول کن معامله نیست 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ با اجازه از مدیر محترم مکانیکبا اعطای مدال دانش پژوه برتر به مهندس FLUID موافقت نمی کنم. ممنون بسیار کار پسندیده ای میکنید یوسف عزیز..یعنی چی که دانش پژوه برتر.. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ در هر حال!یکبار دیگه امتحان برگزار میشه در صورتیکه به حد نصاب کافی نرسی تمامی امتیازاتت ازت گرفته میشه. احسنت به این همه جسارت...خیلی وقت پیش باید این کار میکردین..تو رو خدا به من پست متخصص سیالات رو پیشنهاد ندید خیلی سرم شلوغه..حالا که اصرار می کنید خوب باشه قبول میکنم ... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ باسلام؛ به کاربر *Ven000s * یه دونه از اینا بدین، به دلیل فعالیت خوبش در تالار معماری اندیشه آرام: کاربر فعالی که برخورد مناسبی را با سایرین داشته و آنها را راهنمایی می کند و جز خوش اخلاق ترین اعضای انجمن می باشد لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ با سلاممن میخوام به سه تا از کاربرهای تالار مکانیک مدال اعطا بشه راستش تا الان فرصت نکردم 1)مدال اندیشه طلایی به cgp planner 2)مدال دانش پژوه برتر بهf|uid 3)مدال مدیر نمونه به evf مدیران ارشد این مدال من چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این لوح تقدیر ربطی به این نداره! پیمان،سجاد،فرناز! زودی بیاین جواب بدین... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده