رفتن به مطلب

عواقب جبران ناپذیر چت در ایران !

ارسال های توصیه شده

چرا نمیشه !!!!

طرف آمپول خونی ایدزی را از تو کیس فرو میکنه تو پاتون وقتی دارین چت میکنین و چشمتون به مونیتوره...

• Like 10
لینک به دیدگاه

احساس ميكنم قراره اينترنت از ايني كه هست محدودتر بشه.امروز شبكه خبر يه برنامه داشت درباره اينترنت كه از مضراتش ميگفت.هر چي صبر كردم هيچ تعريفي نشنيدم.اينترنت اينقدر بده و من نميدونستم؟

• Like 12
لینک به دیدگاه
احساس ميكنم قراره اينترنت از ايني كه هست محدودتر بشه.امروز شبكه خبر يه برنامه داشت درباره اينترنت كه از مضراتش ميگفت.هر چي صبر كردم هيچ تعريفي نشنيدم.اينترنت اينقدر بده و من نميدونستم؟

آنها از دانستن تو میترسند

• Like 9
لینک به دیدگاه

من منکر این نیستم که چت واقعا آدم رو بدبخت می کنه (البته زیاده رویش ):ws44:

اما اینا عادت کردن که مردم به هر چه که روی می آرن یه بهانه ای براش بتراشن و یه مدت همه رو سرکار نگه دارن :w000:

جالب اینه که بهانه هاشون هم به درد خودشون می خوره که فکر می کنن ملت هم مثل خودشون گوش درازن :vahidrk:

• Like 4
لینک به دیدگاه

محسن جان ديگه از احساس گذشته مطمعن باش فعلن شده اونترنت يعني هرچي اونا بخوان

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...
19849342242186637334.png

تو سریالا دیده بودیم از طریق صوتی باردار میشن ولی اینو دیگه ندیده بودیم:banel_smiley_4: ابتلا ب ایدز از طریق چت

اخه یکی نیست به این احمقهایی که اینارو توی روز نامه مینیویسن بگه شما چرا مردمو این قدر نفهم فرض میکنید:w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اخه یکی نیست به این احمقهایی که اینارو توی روز نامه مینیویسن بگه شما چرا مردمو این قدر نفهم فرض میکنید:w000:

آهای احمق ها : چرا مردم رو اینقدر نفهم فرض می کنید:ws3:

خیلیا مردم رو طوری که دوست داره باشن فرض می کنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
آهای احمق ها : چرا مردم رو اینقدر نفهم فرض می کنید:ws3:

خیلیا مردم رو طوری که دوست داره باشن فرض می کنه/QUOTE]

دقیقا همین طوره که می فرم:w16:ایید

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...