::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ تو سریالا دیده بودیم از طریق صوتی باردار میشن ولی اینو دیگه ندیده بودیم ابتلا ب ایدز از طریق چت 23 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ :w645::w645: فالس نیوز دیگه رسما داره به احمق بودنه خودش اعتراف میکنه 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ چرا نمیشه !!!! طرف آمپول خونی ایدزی را از تو کیس فرو میکنه تو پاتون وقتی دارین چت میکنین و چشمتون به مونیتوره... 10 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ احساس ميكنم قراره اينترنت از ايني كه هست محدودتر بشه.امروز شبكه خبر يه برنامه داشت درباره اينترنت كه از مضراتش ميگفت.هر چي صبر كردم هيچ تعريفي نشنيدم.اينترنت اينقدر بده و من نميدونستم؟ 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ احساس ميكنم قراره اينترنت از ايني كه هست محدودتر بشه.امروز شبكه خبر يه برنامه داشت درباره اينترنت كه از مضراتش ميگفت.هر چي صبر كردم هيچ تعريفي نشنيدم.اينترنت اينقدر بده و من نميدونستم؟ آنها از دانستن تو میترسند 9 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ من منکر این نیستم که چت واقعا آدم رو بدبخت می کنه (البته زیاده رویش ) اما اینا عادت کردن که مردم به هر چه که روی می آرن یه بهانه ای براش بتراشن و یه مدت همه رو سرکار نگه دارن جالب اینه که بهانه هاشون هم به درد خودشون می خوره که فکر می کنن ملت هم مثل خودشون گوش درازن :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ كلا استعدا عجيبي دارن در خندوندن ملت 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ احساس ميكنم قراره اينترنت از ايني كه هست محدودتر بشه.امروز شبكه خبر يه برنامه داشت درباره اينترنت كه از مضراتش ميگفت.هر چي صبر كردم هيچ تعريفي نشنيدم.اينترنت اينقدر بده و من نميدونستم؟ محسن جان ديگه از احساس گذشته مطمعن باش فعلن شده اونترنت يعني هرچي اونا بخوان 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ آواتارت چه خوشگله:girl_blush2: کیه؟ شبیه یکیه وقتی خوند تشکر میزنه یکی لینک به دیدگاه
vahik 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ آنها از دانستن تو میترسند اونا كلا با دونستن همه مورد دارن ترسه ديگه 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ کشته این جور خبرام که بخندم 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من از این به بعد با google talk میچتم . فارس جان مشکلی نداره این دیگه ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Neda72 430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ چقدر اینی که امشب عکسشو تو مسنجر دیدم زشت بود، قبلا چه جور میگفت شبیه بازیگر خوش تیپ هالیوودم. مسنجر خطرناکه، حذفش کردم دیگه. 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ تو سریالا دیده بودیم از طریق صوتی باردار میشن ولی اینو دیگه ندیده بودیم ابتلا ب ایدز از طریق چت اخه یکی نیست به این احمقهایی که اینارو توی روز نامه مینیویسن بگه شما چرا مردمو این قدر نفهم فرض میکنید 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ اخه یکی نیست به این احمقهایی که اینارو توی روز نامه مینیویسن بگه شما چرا مردمو این قدر نفهم فرض میکنید آهای احمق ها : چرا مردم رو اینقدر نفهم فرض می کنید خیلیا مردم رو طوری که دوست داره باشن فرض می کنه 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ آهای احمق ها : چرا مردم رو اینقدر نفهم فرض می کنیدخیلیا مردم رو طوری که دوست داره باشن فرض می کنه/QUOTE] دقیقا همین طوره که می فرمایید 1 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ چنین خبری در خبرگزاری فارس نبود. 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ چ جنایی شده قضیه نت و چت و...عجب!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده