.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ وسیله تفریحیه؟ یا نه کاربردیه؟ یه کم راهنمایی کن دیگه!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ یکم راهنمایی ... ما توش جا میشیم ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ کالسکه!! نه... ولی داری نزدیک میشی ... :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ نه... ولی داری نزدیک میشی ... :icon_pf (44): اتوبوسی که شبیه به کالسکه است لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اتوبوس؟؟؟؟؟ ... :167: نــــــــه ... کجاش شما رو یاد اتوبوس انداخت؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اتوبوس؟؟؟؟؟ ... :167: نــــــــه ... کجاش شما رو یاد اتوبوس انداخت؟ :banel_smiley_52: هیچی یه راهنمایی کن لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ راهنمایی کردم دیگه ... گفتم ما توش جا میشیم ... و اون وسیله تو جیب ما جا نمیشه :icon_pf (44): ادامه بده ... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ راهنمایی کردم دیگه ... گفتم ما توش جا میشیم ... و اون وسیله تو جیب ما جا نمیشه :icon_pf (44): ادامه بده ... :ws52: این چه اتوبوسیه که کالسکه نیست!!!! لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :ws52:این چه اتوبوسیه که کالسکه نیست!!!! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ از وسايل شهر بازي نيست ؟ نه عزیزم ... :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ هواپیمایی نیست که توش کالسکه داشته باشه؟!:JC_thinking: چــــــــــــــــــــــــی ؟؟؟:jawdrop: نه عزیزم ... همچین چیزی نیست :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :thk:چرخ و فلك؟ نه عزیز ... چرخ و فلک نیست ... :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ chra j mano kaC nmide???!!!3 جواب دادم ... لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ پرتو جونم همه راهنمایی هاتو یه بار دیگه جمع کن یه جا بگو!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون ...چشم معمار ... اگه دیگه واستون عکس گذاشتم ... این تصویر، تصویرِ وسیله ای است نقلیه ... بزرگ است ... به طوری که در جیب منو و شما جا نمیشود ... همچنین کالسکه و هرچیز دیگر وابسته به کالسکه نیست ... از وسایل شهربازی نیست ... ویلچر نیست ... پنکه نیست ... قابل ذکر است ، این وسیله قیمت بالایی دارد ... :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده