هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من شخصا انصراف می دمچون این توی ایران نیست واسه کار خاصی هم درست شده معلومم نیست کارش چیه یهو دیدی سیاسی بود :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ این فینگر بیسکویته که برای خوردن کرم کاکائو درست شده اخه ما از کجا بدونیم؟:w00: چیز نخوردرو چه جوری حدس بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ اقا هوتن بعدیو بزار اما از این جور چیزا نباشه ها 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ یه خانومه داره دوچرخه سواری میکنه؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ یه خانومه داره دوچرخه سواری میکنه؟ هیچ انسانی تو عکس نیست فقط یه ابزاره کاملشو که بزارم متوجه میشین:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ اگه گفتین این چیه؟ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ هیچ انسانی تو عکس نیست فقط یه ابزاره کاملشو که بزارم متوجه میشین:icon_gol: جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ سختههههههههههههههه بابا خودمونی بزار خوب:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ یه وسیله مدرنه نیدونم................ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ اره بذار که بدونیم این وسیله مدرنه چیه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ بذارم عکس کاملشو؟ آقا خو یه عکسی بذار وطنی باشه.............. بذار دیگه ما که مدرن نیستیم 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ این یکی از اون دوچرخه های مدرنه که از نمونه های تهاجم فرهنگیه من این عکسو برای امادگی دوستان با تهاجم فرهنگی گذاشتم و هیچ ادمی هم توش نیست این یه ماکته دشمن میخواد با این چیزها جوونای مارو به چیزای بد بکشه ولی ما جوونا با دیدن اونها برای مقابله با تهاجم فرهنگی اماده میشیم و یکصدا فریاد میزنیم دسته گل محمدی به شهر ما خوش امدی:w16: 3 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من به شخصه اصلا شرکت نکردم دیدم خیلی اوضاع خرابه:icon_pf (34): بابا هوتن جون داداش بیا تو ایران خودمون 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ این یکی از اون دوچرخه های مدرنه که از نمونه های تهاجم فرهنگیه من این عکسو برای امادگی دوستان با تهاجم فرهنگی گذاشتم و هیچ ادمی هم توش نیست این یه ماکته دشمن میخواد با این چیزها جوونای مارو به چیزای بد بکشه ولی ما جوونا با دیدن اونها برای مقابله با تهاجم فرهنگی اماده میشیم و یکصدا فریاد میزنیم دسته گل محمدی به شهر ما خوش امدی:w16: جلل الخالق......................... بگم یه عکس دیگه بذاری؟ یا این دفه سیاسی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ جلل الخالق.........................بگم یه عکس دیگه بذاری؟ یا این دفه سیاسی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه دیگه این دفعه یه عکس ایرانی میذارم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ نه دیگه این دفعه یه عکس ایرانی میذارم آورین بذار 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خوب اقا هوتن اگه از اولم عکسه کاملو میذاشتی که بازم متوجه نمیشدیم که:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده