Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ راهنمایی کن یا حداقل یه قسمت بیشتری از عکس رو نشون بده !!! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ حلزون درياي ني؟ مرجان؟ مارمولك؟ ملخ؟ بالاخره از درياس ديگه نكنه از اين توپكاس كه اين مدلين:167: لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ نکنه گل باشه؟ از این گلا که تو برنامه کودکا حشره میخورن؟ لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ نکنه گل باشه؟ از این گلا که تو برنامه کودکا حشره میخورن؟ والا چی بگم هرچی از این پسر بگی بر میاد از صبح تا حالا مارو گذاشته سرکار 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ آقا بگو تا فردا صبح هم بشینی کسی نمیتونه بگه لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ ای خداااااااببین....اگر اینو بگم،باور کنید دفعه بعدیوعمراً بفهمید چیه! درست گفتم؟؟؟ :jawdrop: نکنه عکسه بعدیو من باید بگم؟ لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ بگو دیگه مردم از کنجکاوییییییییی لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ درست گفتم؟؟؟ :jawdrop: نکنه عکسه بعدیو من باید بگم؟ برو بابا کجا درست گفتی؟ عکس این بود: بترکید! برم ببینم چی میتونم پیدا کنم! لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ درست گفتم؟؟؟ :jawdrop: نکنه عکسه بعدیو من باید بگم؟ من و باش دیگه فک کردم درس گفتم ببخشید من همین جوری قاطی هستم، صب هم امتخان دارم برم به بدبختیم برسم لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ برو بابا کجا درست گفتی؟عکس این بود: بترکید! برم ببینم چی میتونم پیدا کنم! آخه اینم شد عکس:w00: زبون گربه گذاشته می گه نازه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ برو بابا کجا درست گفتی؟عکس این بود: بترکید! برم ببینم چی میتونم پیدا کنم! :w00::w00::w00::w00: حالا هم حتما رفته داره دنبال چشم یه سگ میگرده بذاره اینجا 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ برو بخون عمو جان....چی داری حالا؟ :w420: لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ برو بخون عمو جان....چی داری حالا؟ نخندی ها، امتحان وصایا دارم لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ بیا بزن....همه عالمو آدم میزنن،توام روش! کمی صبر کنید...دارم دنبالش میگردم!:45645: آره كه ميزنم:167: اين عكس هاي گمراه كننده چيه ميذارين خب:w00: يه ساعت فكر كردم آخرشم زبون گربه بود:45645: چقد ضايع شده بيدم:4564: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ خیلی عجله دارید....خوب نتونستم بگردم....بگید تو این ظرف چی ریخته شده؟! لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ برو بابا کجا درست گفتی؟عکس این بود: بترکید! برم ببینم چی میتونم پیدا کنم! ای دیوونه این چه عکسیه آخه اخطار بهت بدم حال کنی :w00: خیلی عجله دارید....خوب نتونستم بگردم....بگید تو این ظرف چی ریخته شده؟! بستنی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده