abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ بادکنک است؟ آره عزیزم بادکنکه:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ اوا من دیر رسیدم.................. هر کی درست گفت بیاد عکس بذاره 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ طوطیه؟ آفرین!!!! ولی قبول کن دیده بودی قبلا! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ خوب راهنمایی کن این چیه یه تیکه از کلش گذاشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ آفرین!!!!ولی قبول کن دیده بودی قبلا! نه به جون خودم ندیده بودم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ ایول ملیحه جون............ یه عکس بذار 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ ایول ملیحه جون............یه عکس بذار گذاشتم فاطمه جون شروع کن خیلی راحته 1 لینک به دیدگاه
silent for ever 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی سخته... یه گوشه کوچولو از عکسی رو نگه می دارید بقیه کات می کنید بعد می خواین حدس بزنیم چیه! اگه من بودم عکس یه گیاه که ریشه هاش توی آبه انتخاب می کردم... بعد یه ریشه خیلی کوچولوشو بهتون نشون می دادم و می گفتم حالا حدس بزنید این چیه!!! بعد یکی حدس می زد: سیخ توی دریاچه! دم فلان حیوون!! پای پشه!!! ماکارونی ... . . . خیلی سخته.:167: موفق باشید.:ws2: 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop: این که هیچ چی معلوم نیست ازش !!! پرتغال نیست !؟ :4chsmu1::JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده