MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ یه 20، 30 امتیاز از این رهگذر کم کنید تا دیگه انقد تعلل نکنه!!! لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ خب هولم نکن دیگه!!!!!! وایسا! دارم یه جیزایی ازون فولدرای خاک خورده پیدا میکنم! ببینم, سخت باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ عجبااااا!!!! با این همه تاخیر تازه میخوای سخت هم بذاری؟؟!!! بابا ایول!!!! 1 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان بشتابید!!!!!!!!!!!!! خیلی آسونه خ.ش! من که خودم با یه نگاه فهمیدم چیه! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ای بابا!!! من که عکسو نمیبینم!!! یه جا دیگه آپ کن!! ببین چقد وخت تلف میکنیااا!!! :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ پس چی شد؟؟!!! زود باش دیگه!!! 1 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان بشتابید!!!!!!!!!!!!! خیلی آسونه خ.ش! من که خودم با یه نگاه فهمیدم چیه! ماهیه؟! 2 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ نظرت چیه بگم از یه جا دیگه آپ کردم؟؟؟؟ :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ خب من بازم نمبینم!!! ببین تو فک کنم کلا کامپیوترت مشکل داشته باشه!!! اصلا شاید از ساختمونتون باشه!!! ببین همین الان پاشو برو سریع کافی نت این عکسو آپ کن!!!! اینجوری که نمیشه آخه!! الان من کلی عقب افتادم از مسابقه!!! نمیبینی 100 نفر حدس زدن؟!! لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ خب من بازم نمبینم!!! ببین تو فک کنم کلا کامپیوترت مشکل داشته باشه!!! اصلا شاید از ساختمونتون باشه!!! ببین همین الان پاشو برو سریع کافی نت این عکسو آپ کن!!!! اینجوری که نمیشه آخه!! الان من کلی عقب افتادم از مسابقه!!! نمیبینی 100 نفر حدس زدن؟!! الو, الو, صدا میاد؟ من الان اومدم کافی نته دو تا محله بالاتر! عکسا رو آپ کردم! مبینی؟ مثلا این عکسه رو: دیدیش؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ نه والا!! این یکی رو جدن نمیبینم!!! شاید کلا مشکل از تهران باشه!! میگم همین شبونه برو یه شهر دیگه شاید درست بشه!! آخه واقعا حیفه مسابقه رو زمین بمونه!!! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ یه حسی بهم میگه یه شیطنت هایی پشت پرده هستشا!!! مثل اینتر زدن به جای آپ کردن عکس!!! لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا چه خبره؟ هیچی عزیزم, شما حدستو بزن! تو پیج قبلی یه تیکه از یه عکسو گذاشتم, حدس بزن چیه! 5 امتیازم جایزه اشه! 1 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ نه والا!! این یکی رو جدن نمیبینم!!! شاید کلا مشکل از تهران باشه!! میگم همین شبونه برو یه شهر دیگه شاید درست بشه!! آخه واقعا حیفه مسابقه رو زمین بمونه!!! یه حسی بهم میگه یه شیطنت هایی پشت پرده هستشا!!! مثل اینتر زدن به جای آپ کردن عکس!!! به جای تمام این حرفا, تا حالا صد بار حدس زده بودیا! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا چه خبره؟ هر خبری شما بخوای!! هیچی عزیزم, شما حدستو بزن!تو پیج قبلی یه تیکه از یه عکسو گذاشتم, حدس بزن چیه! 5 امتیازم جایزه اشه! حالا چرا میزنی بنده خدا رو؟؟!!! به جای تمام این حرفا, تا حالا صد بار حدس زده بودیا! حس حدس زدن نیس!!! آخه خیلی تابلوئه!! گبم، اونوقت مجبورم خودم عکس بذارم، نمی ارزه!! لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ مسواکه؟ نه عزیزم!:wubpink: دو تا سوال از مسئول برگزاری مسابقات! : آقا راهنمایی هم میتونم بکنم؟ هوای فامیلامونو میتونم داشته باشم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده