.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ اگه یه حدس دیگه بزنم راهنمایی می کنی نه؟ بذار یه چیزی بپرونم.................... کروکدیل :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ دلم سوخت یه راهنمایی اسای می کنم . نسلشون منقرض شده 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ اگه یه حدس دیگه بزنم راهنمایی می کنی نه؟بذار یه چیزی بپرونم.................... کروکدیل :jawdrop: نه اینم نیست . 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ آفرین قابل توجه شما كه نسل ايشون منقرض نشده بلكه از لحاظ ژني دچار تغييرات شدند .. ايشون همون كرگدن امروزي هستند كه بنده گفتم . 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ جایزمو بده :ws3: جایزت 2 امتیازه که فردا محمد بهت میده عکس بعد هم با شماست 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ قابل توجه شما كه نسل ايشون منقرض نشده بلكه از لحاظ ژني دچار تغييرات شدند .. ايشون همون كرگدن امروزي هستند كه بنده گفتم . من کاری به ژن اینجور چیزا ندارم نسل این نوع حیوون الان دیگه نیست الکی پیوند فامیلی نبندین با کرگدن 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ جایزت 2 امتیازه که فردا محمد بهت میده عکس بعد هم با شماست 2 امتیاز :jawdrop: اصلا به گشتن دنبال عکس می ارزه باشه برم یه چیزی پیدا کنم دیگه چی کار کنم :w410: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ این چی بید؟! آسون دادم زود جواب بدین 4 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ دوربینه! :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ نه !!!!!!!!!!!!!!111 یعنی بازم منم ؟؟؟:jawdrop: باشه میرم یه عکس سخت پیدا کنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده