Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان همه سره کاریم قو نوچ یکم بیشتر بفکرید دهه :mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ حالا چون قو رو گفتي من لك لك رو مي گم البته فكر مي كنم در موزه باشه اين عكس نوچ این هم نیست چون دلم براتون سوخت یه راهنمایی می کنم فقط پرهای سفید نداره 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ یه پر سفید گذاشتی. از کجا بتشخیصیم. :icon_pf (34): حدس 1578 : طوطی سفید 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ یه پر سفید گذاشتی. از کجا بتشخیصیم. :icon_pf (34): حدس 1578 : طوطی سفید این هم نیست اگه عکس اصلی رو بزارم می فهمی چرا این کار رو کردم 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ عقاب نيست ؟ تبریک میگم خود خودش بود 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ تبریک میگم خود خودش بود حدس مي زدم ! 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ حدس مي زدم ! حالا که حدسیدی بدو برو یه عکس بزار آفرین پسر خوب 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ واضح تر از اين محال بود ! 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ اوول از همه خودم پروانه است ؟؟ سامني عليكم به به چه خبره اينجا .. خوب بده يكي يه شكل آسون بذاره كه خستگيتون رفع بشه :w00: بعله شوما غول اين مرحله رو كشتيد ! پروانه پاسخ صحيح ما بود .. به افتخارشون 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ سامني عليكم به به چه خبره اينجا .. خوب بده يكي يه شكل آسون بذاره كه خستگيتون رفع بشه :w00: بعله شوما غول اين مرحله رو كشتيد ! پروانه پاسخ صحيح ما بود .. به افتخارشون آخ جوووووووووون بازم منم الان میرم یه عکسی پیدا کنم که تا 1 سال نوری نتونید بحدسید :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده