Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ به نظرم یه حیون باشه مثل گربه یا خرگوش عکس رو خودت گرفتی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ به نظرم یه حیون باشه مثل گربه یا خرگوش عکس رو خودت گرفتی ؟ درسته یه حیوونه اما عکس کار من نیست خروسه.......... نه 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ به نظرم یه حیون باشه مثل گربه یا خرگوش عکس رو خودت گرفتی ؟ حامد تو رو جان خودت كجا گربه و خرگوش پر دار ديدي تو كه اين دوميش باشه ؟؟!! :icon_pf (34)::icon_pf (34): فكر مي كنم يه نوع پرنده باشه . حالا يا هوايي يا زميني .. .. شايد مرغ باشه هرچند بعيد به نظر مي رسه يكم ! :thk: 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ مرغ نیست . از مرغ سانانه نه ؟! 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ از مرغ سانانه نه ؟! ای خدا اولین و آخرین راهنمایی که میکنم از پرندگانه 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ ای خدا اولین و آخرین راهنمایی که میکنم از پرندگانه بوقلمون 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ نه!............ كفتر كاكل به سر ! 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ طاووسه؟:icon_pf (34): طااااااااااااااااااوووس ؟؟!! :icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ طااااااااااااااااااوووس ؟؟!! :icon_pf (34)::icon_pf (34): بابا این همه پرنده دارم......این چه عکسیه آخه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ 64تا حدس زده شد. این چه عکسیه گذاشتی :icon_pf (34): حالا بذار یه چیزی بپرونم. جغد 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ 64تا حدس زده شد. این چه عکسیه گذاشتی :icon_pf (34):حالا بذار یه چیزی بپرونم. جغد منم همینو گفتم بهش . . . . . کبک چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ منم همینو گفتم بهش . . . . . کبک چطوره؟ 64تا حدس زده شد. این چه عکسیه گذاشتی :icon_pf (34):حالا بذار یه چیزی بپرونم. جغد بابا این همه پرنده دارم......این چه عکسیه آخه :icon_pf (34): طااااااااااااااااااوووس ؟؟!! :icon_pf (34)::icon_pf (34): طاووسه؟:icon_pf (34): كفتر كاكل به سر ! هیچ کدوم نیست !!! حالا حالا حالاها بحدسید :gnugghender: راهنمایی هم نداریم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان همه سره کاریم قو 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان همه سره کاریم قو دقيقا منم الان اومدم بگم قو 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ حالا چون قو رو گفتي من لك لك رو مي گم البته فكر مي كنم در موزه باشه اين عكس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده