shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ گز نه متاسفانه همون که گل های صورتی داره دیگه ؟آره گلهاش صورتیه... گیاه کتیرا نیست .؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ نه متاسفانه من ناراحت شدم شما ها رو انقدر اذیت کردم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ یک عکس با زوم کمتر بذار خب ازش یکم فضای بیشتری رو ازش نشون بده 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ اینم بگم که این اصل عکسه یعنی خداییش الان با عکس قبلیه فرق داره 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ بسم الله خداییش داره دیگه بعدشم عرض کردم اصل عکس گذاشتم 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ اینم بگم که این اصل عکسه یعنی کل فامیلامونم نفهمیدن این چیه.....:girlhi::w874::smiley (18): یه ادم کویری اینجاااا نبوووووووووود کاکتوس خشکیده نیست؟جونم نداره 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا از این که این عکس گذاشتم عذرخواهی میکنم نمیخواستم انقدر خودتون و اقوام توی زحمت بندازم ببخشید خیر متاسفانه شباهت هایی البته داره 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا از این که این عکس گذاشتم عذرخواهی میکنم نمیخواستم انقدر خودتون و اقوام توی زحمت بندازم ببخشیدخیر متاسفانه شباهت هایی البته داره نهههههههه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ نی نیست ؟ یا گون ؟ اصلا دیگه خودت بگو چیه 4 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا اخه این چیه یک چیزی باید بارید که حدس زدنش اونقدرام سخت نباشه....:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ ای وای باشه اصلا نمیام دیگه اینجا میوه یک نوع علف هرز بیابانیه داخلش بذرهای سیاه رنگ ریزی وجود داره 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ حتی خودتون هم نمیدونید اسم دقیقش چیه بعد اون وقت ما از کجا باید میفهمیدیم ؟ تازه اون عکس اصلیش بود پس این چیه ؟ ... 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ ای وای باشه اصلا نمیام دیگه اینجا میوه یک نوع علف هرز بیابانیه داخلش بذرهای سیاه رنگ ریزی وجود داره :w58::w58::w58::w58: 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ حتی خودتون هم نمیدونید اسم دقیقش چیه بعد اون وقت ما از کجا باید میفهمیدیم ؟ تازه اون عکس اصلیش بود پس این چیه ؟ ... میگردم اسم دقیقش پیدا میکنم بله اون عکس اصلیش بود اما اینو گذاشتم که دوستان بهتر متوجه بشن چون بزرگنمایی اون عکس زیاد بود یعنی توی اون عکس خیلی به سوژه نزدیک بودم 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ :w58::w58::w58::w58: تعجب برای چیه ؟! 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ تعجب برای چیه ؟! توضیح دادی برطرف شد .داشتم فکر میکردم دوتا عکس کجاشون بهم شبیهه... خب خیلی سخت بود 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ توضیح دادی برطرف شد .داشتم فکر میکردم دوتا عکس کجاشون بهم شبیهه... خب خیلی سخت بود الحمد لله آره قبول دارم خیلی سخت بود من هم خیلی راهنمایی نکردم مخصوصا. شوما ببخشید خوب بزارید عکس بعدیو 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ همینم ا اول میزاشی من که اصلا نمیفهمیدم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده