boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی چی میتونه باشه امیدوارم من برنده بشم یک عکس بذارم که فسفر تو مغزتون نمونه 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ خوب واستادم دوستان نظر بدم این طوری من حدس دوممم میشه و یک حدس دیگه برام باقی میمونه :gnugghender:بعدم نمیشه عکسو یکم کامل تر کنید 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام فکر کنم فسفرا تموم شده که نمیان نظر بدن 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ بسم الله خیار دریاییه؟ نه نه منظورم این نبود.... جوونه یه گیاهه عایا؟ 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ در مورد گیاهه اما نه حوونه گیاه تازه اگرم حدس بزنید باید بگید دقیقا چیه 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ در مورد گیاهه اما نه حوونه گیاه تازه اگرم حدس بزنید باید بگید دقیقا چیه گیاهه یه چیز نرماله که همه دیدن؟ یا مثلا سبل الطیب مشرقی که در نیوزلند میروید هست؟ من حوونه نگفتم که!!!! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ کاکتوس نیست ؟ یا خار مغیلان؟ 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام شما که گفتید جاندار نیست از کی تا حالا گیاه جز جاندار ها نیستش 1 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی شبیه این عکسه که یک نوع کاکتوسه 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ سلام اینهایی که گفتید هم نیست حالا شما فکر کن یه گیاهی پیدا شده که جاندار نیست حداقل اینی که من ازش عکس انداختم که جاندار نیست یه شباهت هایی داره بله اگه خوب دقت کنی میتونی بگی سوال بپرسید 1 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ این گیاه محترم (قبل از فوتشون یا کلا)در مناطق خشک مثل کویر یافت می شه یا مرطوب ؟ 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ سوال بپرسید یه نوع کاکتوسه خیار مانند دریایی که تو کویر میروید؟ 4 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ این گیاه خوراکیه یا خاصیت دارویی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام بوته ایی یا درختی.. 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ این گیاه خوراکیه یا خاصیت دارویی داره؟ حقیقتا بنده بی اطلاعم لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام بوته ایی یا درختی.. بوته ای 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ گز نه متاسفانه همون که گل های صورتی داره دیگه ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده