mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ خوب یه راهنمایی میکنم در شهر پیدا نمیشه و جاندار هم نیست 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ خوب یه راهنمایی میکنم در شهر پیدا نمیشه و جاندار هم نیست در روستا پیدا میشه؟تو جیب جا میشه؟ 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ در روستا پیدا میشه؟تو جیب جا میشه؟ دقیقا نمیدونم اما احتمالش زیاده توی روستا هم باشه اما معمولا توی روستا نیست آآآآآآآآره کلی هم جا میشه 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ یه عدد سؤال فنی... به چه دردی میخوره؟ 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ یه عدد سؤال فنی...به چه دردی میخوره؟ دقیقا نمیدونم اما حتما به یه دردی میخوره دیگه چه جوابی دادم خداییش اگه بیشتر توضیح بدم متوجه میشید خواهش میشود حدس بزنید 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ ایول از این عکسهایی که میذاری، خدایی آدم ذهنش درگیر میشه فسفر میسوزونه واین فرآیند بسیار مفیدی برای مظغ میباشد 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ ایول از این عکسهایی که میذاری، خدایی آدم ذهنش درگیر میشه فسفر میسوزونه واین فرآیند بسیار مفیدی برای مظغ میباشد خواهش میشود قابلی نداره (به پیشنهاد یکی از دوستان گذاشتم وگرنه بروبچ خیلی موافق نبودند من دوباره از این عکس های سخت بگذارم) اما خودمونیما الان میدونی فسفر چقدر گرون شده اگه میخواهید فسفرهای گران قیمت و نازنینتون برای مواقع حساس نگهداری کنید 20 امتیاز ناقابل بدید تا من هم جواب بگم هم عکس بگذارم هم دیگه نیام اینجا 5 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ خوب یعنی چی تو روستا احتمال زیاد نیست تو شهر هم احتمال زیاد نیست راهنمایی درست حسابی بکنید خوب جای دیگه هم مگه میمونه 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ توی شهر عرض کردم نیست روستا رو عرض کردم ممکنه باشه شما ذهنت به روستا هم نبر. مگه توی تقسیم بندی ها یه شهر داریم و یه روستا ؟ دنبال مناطق دیگری بگردید میوه جاندار هم نیست اما داری نزدیک میشی 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ پوست پرزدار نارگیل .........خورشید هم میشه باشه 4 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام شبیه رشد مو یا جوانه زدن یک نوع گیاه مثل مثلا نخود ولی میدونم اینا نیست ها برای راهنمایی بگیرم میگم چون خودتونم گفتید که جاندار نیست ولی اینا جاندار هستن 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان... شبیه پشم گوسفنده که ترسونده باشیشولی ممکنه از ترس جون داده باشه و دیگه جوندار نباشههمینه!!! پوست کیوی.گونی.جلبک.ووو ...مسابقش شد بیست جوابی! 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ ستاره یا مرجان دریایی؟ 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ نه متاسفانه راهنمایی مجدد در مناطق بی آب و علف یافت می شود 3 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ پوست شتر؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده