Yekta.M 15459 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 خوب یه راهنمایی میکنم در شهر پیدا نمیشه و جاندار هم نیست در روستا پیدا میشه؟تو جیب جا میشه؟ 4
mvakili 2726 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 در روستا پیدا میشه؟تو جیب جا میشه؟ دقیقا نمیدونم اما احتمالش زیاده توی روستا هم باشه اما معمولا توی روستا نیست آآآآآآآآره کلی هم جا میشه 3
mvakili 2726 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 یه عدد سؤال فنی...به چه دردی میخوره؟ دقیقا نمیدونم اما حتما به یه دردی میخوره دیگه چه جوابی دادم خداییش اگه بیشتر توضیح بدم متوجه میشید خواهش میشود حدس بزنید 5
Yekta.M 15459 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 ایول از این عکسهایی که میذاری، خدایی آدم ذهنش درگیر میشه فسفر میسوزونه واین فرآیند بسیار مفیدی برای مظغ میباشد 5
mvakili 2726 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 ایول از این عکسهایی که میذاری، خدایی آدم ذهنش درگیر میشه فسفر میسوزونه واین فرآیند بسیار مفیدی برای مظغ میباشد خواهش میشود قابلی نداره (به پیشنهاد یکی از دوستان گذاشتم وگرنه بروبچ خیلی موافق نبودند من دوباره از این عکس های سخت بگذارم) اما خودمونیما الان میدونی فسفر چقدر گرون شده اگه میخواهید فسفرهای گران قیمت و نازنینتون برای مواقع حساس نگهداری کنید 20 امتیاز ناقابل بدید تا من هم جواب بگم هم عکس بگذارم هم دیگه نیام اینجا 5
boyeee barann 995 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 خوب یعنی چی تو روستا احتمال زیاد نیست تو شهر هم احتمال زیاد نیست راهنمایی درست حسابی بکنید خوب جای دیگه هم مگه میمونه 3
mvakili 2726 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 توی شهر عرض کردم نیست روستا رو عرض کردم ممکنه باشه شما ذهنت به روستا هم نبر. مگه توی تقسیم بندی ها یه شهر داریم و یه روستا ؟ دنبال مناطق دیگری بگردید میوه جاندار هم نیست اما داری نزدیک میشی 3
boyeee barann 995 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 با سلام شبیه رشد مو یا جوانه زدن یک نوع گیاه مثل مثلا نخود ولی میدونم اینا نیست ها برای راهنمایی بگیرم میگم چون خودتونم گفتید که جاندار نیست ولی اینا جاندار هستن 3
nasim184 12256 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 سلام بر دوستان... شبیه پشم گوسفنده که ترسونده باشیشولی ممکنه از ترس جون داده باشه و دیگه جوندار نباشههمینه!!! پوست کیوی.گونی.جلبک.ووو ...مسابقش شد بیست جوابی! 4
mvakili 2726 ارسال شده در 2 شهریور، 2013 نه متاسفانه راهنمایی مجدد در مناطق بی آب و علف یافت می شود 3
ارسال های توصیه شده