nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ راستش بگم به هیچ دردی نمیخوره اخه ما چیزایی که به دردمون میخوره رو نمیشناسیم چه برسه..... خدایی بچه ها داغون شدن 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ تابلوی ما ندیدیم اکثریتمون از این به بعد یک چیزی بذارید که با چند تا راهنمایی ادمبتونه بفهمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3اگه بچه ها موافق باشن لطفا اسمشو بگید مؤافقم!!! 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ آره که دیدید اگه بگم میگید اگه نگفته بودی میگفتم یا اینکه سر زبونم بود بگیدا شما میتوانید لوتگان فروت چیست؟ 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ اسم یک میوه هستش خوب بیشتر راهنمایی کنید تا بگیم سورسوپ سیب شکری سلاک اوگل خیار افریقایی هم نیست 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خوب درختش کجاهاس از اینا که کنار خیابوناست تو بیابون یک راهنمایی لطفا دیگه دارم خسته میشم میوه ی درخت سرو هستش 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ وای خدای من من دیدمش فقط الان نمیدونم دقیقا میوه چه درختی هست اندازه گردوه .. دورتا دورش فضای باز و بسته هست میوه درخت سرو . چناری . کاجی چیزیه.. 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خوب درختش کجاهاس از اینا که کنار خیابوناست تو بیابون یک راهنمایی لطفا دیگه دارم خسته میشم میوه ی درخت سرو هستش آفرین میوه درخت سرو :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ وای خدای من من دیدمش فقط الان نمیدونم دقیقا میوه چه درختی هست اندازه گردوه .. دورتا دورش فضای باز و بسته هست میوه درخت سرو . چناری . کاجی چیزیه.. اینه درسته آفرین شما هم به عنوان دومین نفر درست گفتید:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ یوهو ووووووووو:hapydancsmil:بالاخره درست گفتم خوب الان من که دفعه چهارصدمین بار حدسم درست بود امتیاز نمیدین خوبه که هر کی نفر اول حدس بزنه امتیاز بهش بدین 4 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام چرا عکس بعدی رو نمیذارید 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خوب شما درست جواب دادید باید شما بزاری عکس بعدیو 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ نه کی گفته قانون اول تاپیک اینجوری نگفته گفته هر کی تونست عکس بعدی رو بذاره خبر بده من که نمیذارم:spiteful: 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ الان روال اینه برای اینکه تاپیک متوقف نشهشما باید عکس بذارید..لفن 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ حدس بزنید این چیه ولی زیاد نمیتونم بیام ببینم جوابا درسته یانه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده