boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا یعنی چی میوه هست ولی خوردنی نیست الان امنظورتون اینه که از چوب شکل یک میوه رو دراوردن یا نه این خود میوه هستش من واقعا تا حالا یک همچین میوه ایی ندیدم این طرح روش اصلا برام اشنا نیست 3 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ خوشحال هستین از این که کسی نمیتونه حدس بزنه اول اسمش چیههه 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خوشحال هستین از این که کسی نمیتونه حدس بزنهاول اسمش چیههه بیست سوالی شد 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ نه واقعا داره خندم میگیره اعصابمم داره خرد میشه این چه میوه ایی هستش دیگه کجاها به عمل میاد..:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ من اطلاعات کشاورزی ندارم نمیدونم کجاها عمل میاد 3 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ اصلا فکر کنم تو ایران به عمل نمیاد من که وامیستم ببینم اسمش چیه چون مطمینم ندیدم...نمیشه اسمشو زودتر بگید 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ نه واقعا داره خندم میگیره اعصابمم داره خرد میشه این چه میوه ایی هستش دیگه کجاها به عمل میاد..:vahidrk: حرص نخور شوما حالا حالاها مونده تا درست حدس بزننباید صبر و تحمل داشته باشین من اطلاعات کشاورزی ندارم نمیدونم کجاها عمل میاد حداقل بگو اندازش چقده؟واینکه چ شکلیه ینی گرده؟مکعب مستطیله؟چیه 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بادوم نیست؟ گردو چی؟ (هیچکس با پوست چوبی نمیخورشون...!!!) 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ نارگیل نیست آیااااااااااااااااااااااااااااا؟ 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ فکر کنم بگم چی چیه بهتر باشه این دوستمون اعصابش به هم ریخته 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ میوه ای که خوردنی نیست...!!! لااقل بگو باهاش چیکار میکنن؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ نه دیگه آقاجون خوراکی نیست به جان خودم طبق تحقیقات من توی ایران هم به عمل میاد خیلی هم خوب به عمل میاد نه نارگیل گندست این کوچکولو تر از این حرفاس اندازه تخم کبوتره 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ میوه ای که خوردنی نیست...!!!لااقل بگو باهاش چیکار میکنن؟؟؟؟ راستش بگم به هیچ دردی نمیخوره 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ راستش بگم به هیچ دردی نمیخوره اصن به نظرت ما تاحالا دیدیمش؟ اسمشو شنیدیم آیا؟!؟!؟!؟! 3 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ تابلوی ما ندیدیم اکثریتمون از این به بعد یک چیزی بذارید که با چند تا راهنمایی ادمبتونه بفهمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3اگه بچه ها موافق باشن لطفا اسمشو بگید 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ تابلوی ما ندیدیم اکثریتمون از این به بعد یک چیزی بذارید که با چند تا راهنمایی ادمبتونه بفهمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3اگه بچه ها موافق باشن لطفا اسمشو بگید من که موافقم:wht: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده