shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ یه روزی بر حسب اتفاق با نگاه کردن به سطح یخ درون بطری دیدم این پدیده زیبای فرار قطره ها و ثابت شدنشون اتفاق افتاده.. گفتم اینجا عکسشو به اشتراک بذارم شما ها هم لذت ببرید.. این آب تصفیه شده هست .. بدون تصفیه توش ذرات گچ و سفید پراکنده بود و هست .. شفافیتش بهمین خاطره 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ اگه منظور فعل و انفعال باشه بیشتر به "شستن میوه" میخوره شستن میوه از کی تا حالا جزو فعل و انفعالات حساب میشه 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: آفرین آب یخ زده همشو گفتم خدائیش ها سلام یعنی بی قایده بود این همه فشار آوردم و فسفر های گرانبهام سوزوندم 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ نه خداییش خوشم اومد حتما از این پدیده زیبا عکس خواهم انداخت 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ سلام یعنی بی قایده بود این همه فشار آوردم و فسفر های گرانبهام سوزوندم سلام نه بی فایده نبود ولی خب همشو گفته بودم دیگه نگفته بودم؟ فقط نیاز به همون فسفری داشت که سوزوندید دیگه.. #3690 حالا عکس بعدی رو شما بذارید 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ باشه حوصله ندارم برم عکس بندازم اما خوب چون از یخ خیلی خوشم اومد این کار را خواهم کرد اما عکس انداختنش طول میکشه لطفا کمی شکیبا باشید عمرا کسی نمیتونه بگه 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی جالبه ایول...من اولش فکر میکردم این ی جونوره و اونا فرار قطره ها هم موهاشه 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ باشه حوصله ندارم برم عکس بندازم اما خوب چون از یخ خیلی خوشم اومد این کار را خواهم کرد اما عکس انداختنش طول میکشه لطفا کمی شکیبا باشیدعمرا کسی نمیتونه بگه نیازی نیست ک حتما خودتون عکس بندازید که... من از الان میتونم حدس بزنم چیه 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ نیازی نیست ک حتما خودتون عکس بندازید که...من از الان میتونم حدس بزنم چیه قبول نیست شما اصلا نباید شرکت کننین 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ قبول نیست شما اصلا نباید شرکت کننین باشه تو عکس بذار من سعی میکنم شرکت نکنم ولی قول نمیدم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی جالبه ایول...من اولش فکر میکردم این ی جونوره و اونا فرار قطره ها هم موهاشه خب چرا نگفتی شاید جونورش هم میکردیم براتون هر روز یک شکل جدیدی یخ میزنند ولی این یکیش از همش جذاب تر بود... از این پس از این عکسهای مفهومی بذارید لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ سلام امیدوارم هیچ کس نتونه حدس برنه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ نوشابه یخ زده نیست؟ یا بال حشرات؟ 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ نه دیگه تو این دو دقیقه نوشابه یخ زدمون کجا بود از همین اولش بگم تقلب نکنید به همدیگه نرسونید نه بال حشرات نیست 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ یه شی چوبی هست که روش نقش و نگار داره ...ازون نی ها ک باهاش ساز میزنن نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ یه شی چوبی هست که روش نقش و نگار داره ...ازون نی ها ک باهاش ساز میزنن نیست؟ نه نمیدونم فکر کنم الان راهنمایی نکنم بهتر باشه 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ حوردنیه ؟ والا چی بگم شاید هم بشه خورد اما احتمالا خوراک انسان نباشد اما ذهنتون منحرف نمیکنم خوردنی نیست 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ الان که دارم از یه زاویه دیگه بهش نگاه میکنم میبینم یه شی چوبی که نقش و نگار داره اما خوب چیه ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده