lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ :w00::w00:تو نبودی میگفتی شاهین تو که 100 تا زن گرفتی بیا من رو هم بگیر :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:چقد دروغ میگی :w00:تو بودی میگفتی بدون تو میمیرم 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:چقد دروغ میگی :w00:تو بودی میگفتی بدون تو میمیرم چی چه دروغ هاا تو نبودی میگفتی شاهین من عاشقت هستم من می خوام تو بعد من محلت نمی کردم میکفتم ایف برو اون ور تو در کاخ النساء من جایی نداری 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ چیچه دروغ هاا تو نبودی میگفتی شاهین من عاشقت هستم من می خوام تو بعد من محلت نمی کردم میکفتم ایف برو اون ور تو در کاخ النساء من جایی نداری بی ادب دیگه حق نداری با من حرف بزنی دیگه اسممم نیار دیگه هم بهم زنگ نزن اینهمه هم منت نکش ادم دورو:w00: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ بی ادب دیگه حق نداری با من حرف بزنی دیگه اسممم نیار دیگه هم بهم زنگ نزن اینهمه هم منت نکش ادم دورو:w00: هم شمارم رو بزاری یه کارت شارژجایزه داری:w00: 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ هم شمارم رو بزاری یه کارت شارژجایزه داری:w00: من اعتباری ندارماونا مال بچه هایی مثل تو اینجا بهش میگن سیم کارت اطفالمامانت از اونا برات خریده؟ اگه فیشمو پرداخت کنی میگم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ من اعتباری ندارماونا مال بچه هایی مثل تو اینجا بهش میگن سیم کارت اطفالمامانت از اونا برات خریده؟ اگه فیشمو پرداخت کنی میگم یه شارژ5000 هزاری همراه اول برات میگیرم ولی اگر نداشتی تو باید قبض من رو پرداخت کنی 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ یه شارژ5000 هزاری همراه اول برات میگیرم ولی اگر نداشتی تو باید قبض من رو پرداخت کنی شارژهمراه اول به دردم نمیخوره تو بیا فیش منو واریز کن بعد من بگم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ شارژهمراه اول به دردم نمیخوره تو بیا فیش منو واریز کن بعد من بگم من فیش تو رو پرداخت میکنم تو هم فیش منو پرداخت کن:w00:ولی چون مطمئن هستم نداری قبوله من پرداخت میکنم 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ من فیش تو رو پرداخت میکنم تو هم فیش منو پرداخت کن:w00:ولی چون مطمئن هستم نداری قبوله من پرداخت میکنم ورشکسته میشی:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ ورشکسته میشی:banel_smiley_4: نه نترس ولی اگه ظرف 5 مین دیگه شمارم رو نظاری من پشیمون میشم دختر خالی بند 10:17 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ نه نترس ولی اگه ظرف 5 مین دیگه شمارم رو نظاری من پشیمون میشم دختر خالی بند 10:17 :jawdrop::jawdrop::jawdrop:فک کنم بد متوجه شدی در حد شوخی بود تو اون تاپیک بغلی هم فوش دادی اصلا خوب نیست 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop:فک کنم بد متوجه شدی در حد شوخی بود تو اون تاپیک بغلی هم فوش دادی اصلا خوب نیست شما خانوم محترم بنیاد یه خانوادهخ رو لرزوندیاین چه شوخی ای هستش:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ شما خانوم محترم بنیاد یه خانوادهخ رو لرزوندیاین چه شوخی ای هستش:vahidrk: همچین ادم سمجی فک نکنم بنیاد خوانوادش بلرزه موفق باشین 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ اکس چی بود هالا؟ بچه پررو اومد اینجا اسپم کرد تو حدس بزن فرانک از این ح نداری تو کیبوردت؟ لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ تپه یا کوه؟:icon_pf (44):[/QUOایرومونو بردی همشهری:w00: 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ چقد خشن خوب شبیه کوه بود، خودت هم گفتی از جنس خاکه. راهنمایی کن خوب! 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ چقد خشن خوب شبیه کوه بود، خودت هم گفتی از جنس خاکه. راهنمایی کن خوب! دست ساز هممون این کار انجام ادیم ودوسش داریم ولی این شکل دیگس شکل یه حیوونه 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ لاک پشت یا اختاپوس؟ (البته مجسمشوناا) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده