partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ژولی پولی ؟؟؟ :jawdrop: اینم تو کلاه قرمزی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ پسر خاله کی میگفت من نمیتونم؟ نی گف! لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ژولی پولی ؟؟؟ :jawdrop: اینم تو کلاه قرمزی بود؟ آره ...مگه اون صورتیه اسمش ژولی پولی نبود؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ یادم نمیاد ... تو فیلماش که نبود ( کلاه قرمزی- کلاه قرمزی و سحرناز) ... :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ یادم نمیاد ... تو فیلماش که نبود ( کلاه قرمزی- کلاه قرمزی و سحرناز) ... :JC_thinking: نه.تویه برنامش بود!آقای مرجی ...یادت اومد؟ 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ خب همین 3 تا عروسک بودن دیگه ...:JC_thinking: کلاه قرمزی و سحرناز و پسر خاله ... دیالوگاشون که یادم نیست ... خودت بگو کی بود ... و هالا عکسه مورد نظر متعلق به گیگیلی... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ نه.تویه برنامش بود!آقای مرجی ...یادت اومد؟ آهان ... برنامشو ندیدم ... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ یادم نمیاد ... تو فیلماش که نبود ( کلاه قرمزی- کلاه قرمزی و سحرناز) ... :jc_thinking: پسر خاله و پسر عمه هم بودند :| 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ آهان ... برنامشو ندیدم ... :icon_pf (34): عب نداره... 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ پسر خاله و پسر عمه هم بودند :| پسر عمه زا لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ پسر عمه زا عکس کاملشو بزار ببینم راست گفتی یا نه :) 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ عکس کاملشو بزار ببینم راست گفتی یا نه :) مسابقمون حدس گیگیلی بود نه پسر عمه زا! 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ این که حدس عکس نبود. حدس شخصیت بود که یه تاپیک جدا فک کنم داشته باشه. خواهشا عکس بعدی آدم یا عروسک یا شخصیت نباشه یا یه موجود عجیب غریب!! :w00: 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ این که حدس عکس نبود. حدس شخصیت بود که یه تاپیک جدا فک کنم داشته باشه.خواهشا عکس بعدی آدم یا عروسک یا شخصیت نباشه یا یه موجود عجیب غریب!! :w00: چرا دیگه...یه دوستمون گفتن عروسک...من گفتم درسته ...فقت اسمه عروسکم بگین...همین... 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ چه خبره همتون رفته بودین سر کار؟:ws28: 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ چه خبره همتون رفته بودین سر کار؟:ws28: من کسیو سره کار نزاشتما! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده