faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ من لباس دومادی باید بپوشم نه عروسی. لطفا عکس بعدی رو بذار همشهری من بزارم بازم؟ 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ ب دلیله استقباله زیاد بازم من میزارم چن مین بصبرید! 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ صبح بخیر خب حالا! خو من ی صفحم رو این وسط نخوندم! ولی خوب پیش رفتم تو دومین سوال فخمیدم چینه! 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ عروسکه؟؟ اره.ولی من اسمه عروسک مد نظرم بود! 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اسمش؟ گل بانو؟ یکی از عروسکایه تلویزیون!زمانه قدیم ! 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ دارا و سارا؟ نع.با کلاه قرمزی بود! 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ سرو ناز؟ نع! همش میگف من نمیتونم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ پسرخاله؟ پسر خاله کی میگفت من نمیتونم؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ خب همین 3 تا عروسک بودن دیگه ...:JC_thinking: کلاه قرمزی و سحرناز و پسر خاله ... دیالوگاشون که یادم نیست ... خودت بگو کی بود ... 2 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ یه عروسک صورتی رنگ هم بود که حرف نمیزد ولی دهنش رو با یه تق تق خاصی باز و بسته میکرد و آقای مجری ترجمه میکرد!!! 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ یه عروسک صورتی رنگ هم بود که حرف نمیزد ولی دهنش رو با یه تق تق خاصی باز و بسته میکرد و آقای مجری ترجمه میکرد!!! نع..اونیکه تو میگی اسمش ژولی پولی بود! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده