niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ راهنمایی:ساخته شده در ایران در نیمه قرن هفدهم،در سال ۱۶۵۸ به وسیله سفیر کبیر شاه عباس دوم به تزار آلکسی میخائیلویچ اهدا شد. :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ قلمدان؟ خودنویس طلا؟ از این لوازم التحریر طلا؟ 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ من تا چند دقیقه پیش نمیدونستم همچین چیزی وجود داره اونوقت تو عکسش رو گذاشتی که حدس بزنیم؟ گرز 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ گرز تشریفاتی از طلا آره؟ :icon_pf (34): آخه دختر تو مال کدوم دوره ای؟ :w00: 1 لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ من تا چند دقیقه پیش نمیدونستم همچین چیزی وجود دارهاونوقت تو عکسش رو گذاشتی که حدس بزنیم؟ گرز ایول امیدم باز برگشت بهت گرز تشریفاتی از طلا آره؟ آخه دختر تو مال کدوم دوره ای؟ :w00: خودتون گفتین سخت بزار :ws28:ایول با این عسکت ما شرمنده شماییم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ اینم عکس کاملش: گرز طلا ، ساخته شده در ایران در نیمه قرن هفدهم . این گرز تشریفاتی در سال ۱۶۵۸ به وسیله سفیر کبیر شاه عباس دوم به تزار آلکسی میخائیلویچ اهدا شد. سر این گرز از طلای ۹۸ درصد ساخته شده و حدود یک کیلوگرم وزن دارد. دسته این گرز چوبی است و به وسیله روکش ظریف و مشبکی از طلا پوشیده شده است. دو سر این گرز فیروزه کاری شده است. این وسیله در دوران باستان خصوصا لرستان استفاده میشده 2 لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ --- نه/ چلا پس جواب میدی :w00::ws28: عیب نداله من میزارم :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ عیب نداله من میزارم :ws28::ws28: باشه! بزار/ لینک به دیدگاه
mjh 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ گربه اس به به حفظ ال... سرکار خانمه خانومی:w410: گربه نیست احتمالنگ تنپوشی است پشمکین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده