hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ اگه بلد نیستید...:viannen_38: اول یه 100 امتیاز بهم بدید تا بگم چیه.... زوداااااااااااا.... لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ اصلا خودت می دونی چیه؟؟ :vahidrk: اره میدونم.... عکسشم دارم تازه..... 1 لینک به دیدگاه
somaye2 244 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ یه سوال؟ این در یه چیزیه درسته؟ اگه نیست پس چیه؟:persiana__hahaha: اگه هست پس چی می تونه باشه ؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ نوچوس کو نیست اولندش که نچفسکو.... ثانیا که تو مگه توش نخود میبینی؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ یه سوال؟این در یه چیزیه درسته؟ اگه نیست پس چیه؟:persiana__hahaha: اگه هست پس چی می تونه باشه ؟ نوچوم... دره هیچی نیست.... یه چیزی میتونه باشه ولی اینکه اون چیه خیلی مهمه هاااا..... 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ کاربردش چیه؟ یه کم دیگه فک کنین اگه نشد بعد میگم....:icon_pf (34): انقد تابلوئه که اصلن جای راهنمایی نداره.... خیلی ازش دیدین فقط این با یه شکله متفاوته..... ولی خب میشه گفت یکی از وسایلی که تو خونه همه هست.... پس به چیزای فضایی فک نیکنین... 2 لینک به دیدگاه
somaye2 244 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ خوب یه راهنمایی بکن دیگه...:w00: تو چه مواردی کاربرد داره؟ کجا استفاده می شه؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ خوب یه راهنمایی بکن دیگه...:w00:تو چه مواردی کاربرد داره؟ کجا استفاده می شه؟ میزنم نصف میشی ها.... شاهنامه میخوندم پس این همه حرف زدم..... 1 لینک به دیدگاه
somaye2 244 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ عصبانی نشو گلم ندیده بودم برای همین گفتم جواب دادی :4chsmu1: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ میزنم نصف میشی ها....شاهنامه میخوندم پس این همه حرف زدم..... کدوم حرف؟ یه حرف درست حسابی که نزدی ... لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ کدوم حرف؟ یه حرف درست حسابی که نزدی ... :viannen_38: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده